®azvan Postat Ianuarie 5, 2016 Share Postat Ianuarie 5, 2016 Atasat un desen cu cote pentru cei ce vor sa-si fabrice la strung distantiere de 5mm pt R1 (07-08) cu etriere radiale cu 6 pistonase, pt upgrade de discuri fata: 310mm la 320mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Ianuarie 5, 2016 Share Postat Ianuarie 5, 2016 Multumim pentru detaliile tehnice, eu as vrea sa incerc discurile de 320mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Ianuarie 5, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2016 (editat) Abaterile (imbinarile) se pot face si la mai putin decat am calculat eu. La .1 de exemplu (eu am calculat la .5) Dar e destul de clar desenul ca strungarul sa-si dea seama de ce trebuie facut. Eu tocmai am comandat 4 bucati Editat Ianuarie 5, 2016 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 Cam la ce pret le cumparati? As avea si eu posibilitatea sa fac si as vrea sa stiu daca renteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Ianuarie 6, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2016 Cam la ce pret le cumparati? As avea si eu posibilitatea sa fac si as vrea sa stiu daca renteaza. Nu le cumperi. Cauti un strungar, mergi la el cu schema si ti le face. La mine e un pachet de tigari/ distantier. Si cum iti trebuie 4, vin 4 pachete de tigari. Poate tu le obtii pe toate 4 cu o bere. » Post actualizat in 08 Jan 2016 19:06 Si distantierele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 (editat) Din ce material? Roata din poza esta de la Fazerul tau? Cit au costat discurile? Editat Ianuarie 10, 2016 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Ianuarie 10, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2016 Distantierele sunt facute din otel gama CR2. Da, e roata Fazer-ului, cu discurile originale ale lui. Dupa 30000km aveam placutele de frana la peste jumate, si m-am gandit sa pun sublerul pe discuri, sa vad cat sunt de tocate: 4.5mm. Ca din fabrica. Asa ca raman la ele momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bronxaru Postat Septembrie 4, 2022 Share Postat Septembrie 4, 2022 Salut! Scuze daca e o intrebare proasta...schema este valabila si pentru un cbr1000rr sc57? Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate