Asprilia06 Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Am vrut sa postez in sectiunea "tineri si nelinistiti " dar am observat ca acolo nu prea este activitate asaca a postat aici .As vrea sa schimb zilele astea antigelul la motor , este vorba de un aprilia rs 125 2006 . Pe unde se evacueaza antigelul vechi si ce trebuie sa mai fac dupa , can cat antigel intra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 (editat) cam tarziu te-ai gandit sa faci operatiunea asta...cred ca cel mai simplu ar fi sa cauti pe net un manual si sa il descarci ,dupa te lamuresti singur ce si cum.....uite un link aici poate merge http://www.carlsalter.com/download.asp?p=100 Editat Ianuarie 10, 2016 de banat rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Daca e vechi, se recomanda schimbul si vara. Are rol si de racire, nu doar anti inghet Eu schimb anual, prin martie. si eu schimb la fel in primavara dar o data la doi ani ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 (editat) Eu schimb la 5 ani. Si e destul de curat. Il mai dau afara din cind in cind, il las sa se decanteze mizeria, recuperez 90% din cantitate si il pun la loc. La Megane nu l am mai schimbat din 2009. Editat Ianuarie 10, 2016 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Eu schimb la 5 ani. Si e destul de curat. Il mai dau afara din cind in cind, il las sa se decanteze mizeria, recuperez 90% din cantitate si il pun la loc. La Megane nu l am mai schimbat din 2009. cred ca fiecare cu piticii lui , eu il schimb mai des ptr ca lucrez la o firma importatoare de uleiuri care importa si lichid de racire +lichid de frana si cumpar la superpret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Asprilia06 Postat Ianuarie 10, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2016 cam tarziu te-ai gandit sa faci operatiunea asta...cred ca cel mai simplu ar fi sa cauti pe net un manual si sa il descarci ,dupa te lamuresti singur ce si cum.....uite un link aici poate merge http://www.carlsalter.com/download.asp?p=100 Stiu ca este tarziu , vreau sa il pregtesc pentru iernat , pana acum am mai tot iesit dar acum a dat un pic de zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Nu sariti pe mine, doar zic si eu ce sfat am primit. Mie mecanicul la care merg mi-a recomandat maxim la 2 ani sa il schimb, pt ca nu ar fi chiar aceeasi chestie ca la masina, alta compozitie, altfel protejeaza / corodeaza motorul, sau ceva de genu... nu mai retin exact motivele, dar eu respect cei 2 ani pt ca am incredere ca stie el ce zice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Ce producator folositi?in primavara vreau sa il schimb si eu la viespe,si ma gandeam la Motul Motocool Factory Line. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Nu sariti pe mine, doar zic si eu ce sfat am primit. Mie mecanicul la care merg mi-a recomandat maxim la 2 ani sa il schimb, pt ca nu ar fi chiar aceeasi chestie ca la masina, alta compozitie, altfel protejeaza / corodeaza motorul, sau ceva de genu... nu mai retin exact motivele, dar eu respect cei 2 ani pt ca am incredere ca stie el ce zice. Stie, stie... asa e ca iti spune ca a bagat "antigel moto", care evident ca e mai scump? Pai nu trebuie sa traiasca si mecanicii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Ce producator folositi?in primavara vreau sa il schimb si eu la viespe,si ma gandeam la Motul Motocool Factory Line. Hepu G12 roz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Stie, stie... asa e ca iti spune ca a bagat "antigel moto", care evident ca e mai scump? Pai nu trebuie sa traiasca si mecanicii? mnoa.. de aia am inceput cu disclaimeru sa nu sariti pe mine nu is mecanic, si nici nu m-a interesat f. mult subiectul, deci nu pot zice mai mult decat mi s-a zis. Dar increderea mea in el e mare si d.p.d.v. profesional si uman, deci exclud varianta sugerata de tine. Acum fiecare face ce vrea, normal.. eu mi-am adaugat doar my 5 cents. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 13, 2016 Share Postat Ianuarie 13, 2016 Hepu g12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate