puchi Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Dupa o pauza de 25 ani m-au apucat nostalgiile .Sunt posesor de Kawasaki en 500 a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 La mine au apărut "doar" după 22 de ani . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Fain motorul. Sa il stăpâniți sanatos. Un parbriz si merge bine si la drum in exterior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 (editat) Dovada incontestabila ca pasiunea nu dispare niciodata ci uneori, suntem fortati de unele imprejurari sa renuntam la ce ne place. Sa o stapaniti sanatos si cat mai multi km. Editat Februarie 6, 2016 de Radu H. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Lucian Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Sa o folosesti cu placere si fara evenimente ! De curiozitate....de unde ai cumparat-o ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Dovada incontestabila ca pasiunea nu dispare niciodata ci uneori, suntem fortati de unele imprejurari sa renuntam la ce ne place. Sa o stapaniti sanatos si cat mai multi km. vorbe mari si adevarate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Frumoasa jucaria , cat mai multi km petrecuti in sea si fara evenimente neplacute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puchi Postat Februarie 6, 2016 Autor Share Postat Februarie 6, 2016 Fain motorul. Sa il stăpâniți sanatos. Un parbriz si merge bine si la drum in exterior Multumesc frumos .Chiar m-ar interesa ! Stiti cumva vre-o sursa ? » Post actualizat in 06 Feb 2016 15:25 Sa o folosesti cu placere si fara evenimente ! De curiozitate....de unde ai cumparat-o ? Din Bucuresti .Am alergat dupa unul din Bistrita ,dar nu am mai avut rabdare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Dupa o pauza de 25 ani m-au apucat nostalgiile .Sunt posesor de Kawasaki en 500 Bun venit! Dupa cum ai observat deja nu esti singurul eu am avut o pauza de 27 ani S-o stapanesti sanatos si fara evenimente Apropo de parbriz, recomand unul de scuter pentru ca e foarte mare si poti sa-l ajustezi cum vrei cel putin eu asa am procedat Cam asa arata /index.php?/topic/691650-yamaha-virago-bloody-mary/page-13&do=findComment&comment=3734546 si ca asta arata inainte de prelucrare /index.php?/topic/733274-parbriz-piaggio-vespa/&do=findComment&comment=4089340 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate