Adriana Lepadatu Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Buna! Imi poate spune cineva ceva despre manusile OXFORD MESH RP4? Cat de bune sunt? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Am impresia ca am exact acelasi model (trebuie sa verific cand ajung acasa) si nu le recomand. Dupa 2 luni s-au cam "tocit", mai ales pe interiorul palmei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 eu mi-am luat RP-2. Sunt varianta lunga. Din pacate sunt incepator si nu stiu ce sa zic. Am mai probat cateva manusi la 2 firme din brasov, si exceptand un model pe la 450 de lei, astea mi s-au partu cele mia confortabile. Cat de durabile sunt? Dumnezeu cu mila! Oricum, pentur mine ca incepator e mai important sa ma simt bine in ele. Apropo, la ce pret le-ai gasit? Eu am dat 239 pe ale mele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Buna! Imi poate spune cineva ceva despre manusile OXFORD MESH RP4? Cat de bune sunt? Multumesc! Ce te intereseaza? Cat sunt de rezistente in timp? Cat te protejeaza in caz de accident? Cat sunt de confortabile? Cat sunt de aerisite? Cata priza au pe mansoane si pe manete? Daca se spala usor? daca se decoloreaza repede la soare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 nu va mai infigeti imediat ca e pretul mic...la aproape acelasi pret poti sa iti iei ceva de calitate... zilele trecute mi-am luat asa ceva https://www.fc-moto.de/Five-RFX2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 Ai vazut si ca sunt la lichidare...iar momentan nu sunt in stoc nu?...nu m-as fi bagat in discutie dar cand lumea tot discuta despre preturi sub 100 de euro la manusi...macar sa fim un pic obiectivi...nu sunt gp-pro...dar nici nu costa 239 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 Nu știu ce sa zic. Dacă mergi intr-un magazin my moto, pot cauta ei dacă mai exista pe undeva pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 Eu vorbeam de cele din linkul dat de colegul ash... Da...cele oxford sunt ok...eu unul zic ca sunt foarte bune ppentru pretul platit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 Ce conteaza daca sunt la lichidare sau nu? pretul este foarte bun ideea era sa cauti putin Si nu sunt out of stock trebuie doar sa selectezi marimea, m si s sunt in stoc pe toate culorile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NickMihai Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Salutari, Am probat azi manusile Oxford RP4 si am ramas placut surprins de cat de bine stateau pe degete. Calitatea este destul de ok pentru cei 250 lei. Au protectii in toate cele trei puncte ale degetelor, piele mix cu textil, foarte bine ventilate ceea ce vara co teaza foarte mult. Cel mai bine Adriana este sa dai o fuga intr-un mag moto, eu am fost la my moto din B. si acolo iti vei face o mai buna parere. Nu comanda on-line, este foarte important sa le probezi inainte. Cu bine, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Iulie 24, 2019 Share Postat Iulie 24, 2019 Cele mai proaste manusi ever. Dupa 15 purtari s-a ros materialul din palma si intr-un final s-a rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate