adrryann Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 M am saturat de platini.dar nu stiu de unde sa o cumpar cati banuti si cum se monteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 M am saturat de platini.dar nu stiu de unde sa o cumpar cati banuti si cum se monteaza. incearca daia de piaggio....era un model care avea aprindere electronica pe 6v...e destul de ieft....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 intai il treci pe 12 v apoi poti pune una originala electronica de jupiter sau una de trabant, tot electronica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DEXXTER MOBRYSTU Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 se potriveste de la mobra s 50. dar trebuie sa faci o piesa foarte mica si usoara k se potriveste la fix. poate zici ca nu se potriveste dar crezi ce vrei... magnetoul trebuie putin luat la pila k are un cant fff mic .. ok sau poti sa iei de la un piagio are mi se pare aprindere elect ... bafta si asfalt umed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 se potriveste de la mobra s 50. dar trebuie sa faci o piesa foarte mica si usoara k se potriveste la fix. poate zici ca nu se potriveste dar crezi ce vrei... magnetoul trebuie putin luat la pila k are un cant fff mic .. ok sau poti sa iei de la un piagio are mi se pare aprindere elect ... bafta si asfalt umed omul are jupiter si ala e in 2 pistoane, nu merge ce spui tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 nu exista aprindere electronica pentru bipiston pe 6 volti. Primele trabanturi aveau instalatie pe 6v, dar aveau aprindere cu platini. Pe urma au urmat cele pe care le cunoastem si le mai vedem si acum pe strazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 nu exista aprindere electronica pentru bipiston pe 6 volti. Primele trabanturi aveau instalatie pe 6v, dar aveau aprindere cu platini. Pe urma au urmat cele pe care le cunoastem si le mai vedem si acum pe strazi. off-topic io am d'ala pe 6 volti si platini... inca pe strasse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrryann Postat Decembrie 27, 2006 Autor Share Postat Decembrie 27, 2006 intai il treci pe 12 v apoi poti pune una originala electronica de jupiter sau una de trabant, tot electronica si cum il trec pe 12 v? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 Ii cumperi un alternator de IJ 12V si faci o flansa pt prinderea alternatorului in locul dinamului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 Ii cumperi un alternator de IJ 12V si faci o flansa pt prinderea alternatorului in locul dinamului din spusele unu mare mester alternatorul de 12 v nu ar avea loc la jupiterul vechi sub capac si cea mai simpla metoda de a trece pe 12v ar fi sa iei si un carter dreapta de ij pe 12v (nu am verificat, dar omul a vazut multe ijuri la viata lui si inclin sa il cred. pacat ca a luat ban permanent pe aici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate