The One. Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Da ,RC33,1995 an de fabricatie. Are cutia in 5 dar este foarte flexibila si asta ajuta mult,nu trebuie sa mesteci in cutie tot timpul.La mine cu parbrizul actual la 120 km/h este tocmai bine,oricum intre 100 si 120... e viteza de croaziera perfecta,se simte cel mai bine motorul .La consum am mai spus, pe autostrada nu mi-a sarit de 5,3 la viteze intre 130 si 150 iar la mers lejer 90-100 am scos mai mereu 4,3 cu pasager si un pic de bagaj. Am vrut sa-l schimb de cateva ori,mi se facea dor de un 4 in linie dar cand ma gandeam la complicatii ,revizii si alte alea imi trecea. Mi se pare cea mai low-budget motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Ce ,ca si la NTV trebuie revizii ,in fiecare primavara ,de ex trebuie sincronizate carburatoarele iar surubul de sincron e sub rezervor (de data asta chiar trebuie dat jos) iar un surub de aer e in dreptul cadrului ,pt a avea acces trebuie scurtata o surubelnita scurta (complicat) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Am cam ales-o.... Cardan am vrut cardan cu celellalte calităţi am găsit. Deuville e încă prea scumpă pentru cît aş da pe o motocicletă. Întrebare: Pe cît sunt roţile, şi dacă ar merge pe faţă măcar o roată pe 18. Pe 19 ar fi ideal motofree, ce fel de carenaj i-ai pus că arată periculos tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Deuville-ul e NTV carenat de fabrica . Si piesele OEM au pretul lor. Pe 18" trebuie modificata fata la greu ,pe 19" nu. Carenajul e aftermarket de la Five Star iar parbrizul e de Varadero . Te-ai prins ca mesajul anterior e o ironie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Florea Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 (editat) din pacate am decis sa-mi vand batranica ntv revere din motive de sanatate ( operat deja de 4 ori la picior in urma unui accident cu urmari a se vedea cateva pagini mai inainte acum 3 ani ) sezonul asta e deja compromis. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-ntv%20revere%20650-din-1990-526974.html o honda ntv 650 revere 1990 ce arata ff bine pt anii ei , merge excelent... .cateva defecte optice... pregatita complet de senzon . ..suport topcase original si topcase givi , manere incalzite .....52000km pe ceas .......pret 1000eur poze in linkul de mai sus sau la cerere pe mail bonus ofer baterie 12v 7a , filtru ulei si filtru bezina toate noi nemontate inca. in luna mai 2013 i-am schimbat simeringurile si uleiul furca , curatat sincronizat carbelitoare , verificat distributie si mi s-a zis ca duce inca mult si bine. unic proprietar in ro ( import olanda acum 2 ani de la dealer ) . ofer fiscal pt cine e interesat detalii doar la mail , ym sau tel : mihai_nightrideer_86@yahoo.com 0740598467 locatie : constanta up! Editat Iulie 26, 2013 de Mihai Florea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 topcaseul si suportul il vinzi separat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Întrebare... cu bătaie lungă... E de acord cineva schimb Revere 94-97 cu Dnepr MT cu ataş? ceva deosebit, nu muntele ăla de hiere ce vine prima dată în minte oricui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Honda a renuntat la sufixul Revere ,in '93 a fost inlocuit cu 650 . Si ce sa faci cu Nipru ? Sa duci 50 de kg de scule ,motor si diferential de schimb in ataj? La NTV-ul din 94 nu am desfacut motorul si nici diferentialul dar stiu Nipra din 92 la care a fost schimbat tot ,mai putin cadrul,farul si rezervorul. Iar iuteala maxima a niprei nu poti sa o compari cu cei 174km/h cu care a mers un prieten cu o Revere '88 ,ce e drept pe autostrada . Personal am mers cu 180km/h dar s-a terminat portiunea dreapta si a trebuit sa franez violent si si asa era sa intru in casa din curba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Mihai Florea: Schimbi NTV Revere ul tau + diferenta pt o Aprilia RSV Mille 2002 ?Sau e vreun posesor de NTV dispus la un schimb cu motocicleta mea? + diferenta din partea lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Si ce sa faci cu Nipru ? Sa duci 50 de kg de scule ,motor si diferential de schimb in ataj? Ataş. Nu prea cred. Motivul pentru care scot nipra la vînzare este că mă tot împiedc de ataş, eu fiind motoretist solo. Poate este cineva care vrea să încerce experienţa ataşului; poate este cineva acare vrea ataş pentru infirmitate; şi altele. Că nipra are totul proaspăt schimbat, arborele nou cu biele şi cuzineţi noi, segmentat, garnituri-simeringuri-oringuri noi. Cutia este impecabilă, la fel şi grupul spate, care s-au bucurat fiecare de schimbarea capacului. Iar dacă eşti motociclist care pleacă cu ideea... şi cu grupul în ataş.... eşti motociclist de -ăsta, cocalaraş de generaţie nouă, care habar n-are ce fel de curent, alternativ, continuu, sau de căpşuni, care îi circulă prin motocicletă.... Fără a vrea să jignesc pe nimeni cu direcţie. Vorbesc la modul general. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Vand pe un 6 pack de bere filtru de aer HiFlo pentru Honda NTV 650 Revere (insa cred ca se potriveste si la alte modele). Filtrul este la mana a 2-a, l-am folosit o perioada scurta de timp si pe drumuri din afara, fara praf (italia, elvetia, austria). locatie: bucuresti. tel: 0721692741 sau PM. dan asta pare sa fie filtrul: http://www.hiflofiltro.com/catalogue/filter/HFA1614 (desi modelul meu - NTV 650 Revere M 91-92 - nu apare in lista aia, se potriveste. cred ca e prea vechi) filtrul de vanzare pe wemoto (20 lire): http://www.wemoto.com/bikes/honda/ntv_650_m_revere/91-93/picture/air_filter_hiflo/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 piese de honda ntv ...cine vrea sa se aboneze ca sapt viitoare se dezmembreaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 piese de honda ntv ...cine vrea sa se aboneze ca sapt viitoare se dezmembreaza motocicleta se afla in braila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 da asta este ,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 as fi vrut capacelul de plastic care se afla fix deasupra scaritei stangi, dar din poze cred ca nici tu nu il ai. poate insa il ai pe cel din dreapta. oare se potrivesc? ar mai fi problema cu transportul. cred ca e mai mult decat face capacelul. (eu sunt din bucuresti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 capacele nu le am cateva piese....si mai sunt cateva...nu au mai ramas prea multe...mai e si un set de roti fata spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 salut, cat vrei pe manerul acela spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 Cine se baga la o intrunire NTV in primavara? hai sa vedem daca ne strangem macar 5-6. daca sun multi din afara bucurestiului, poate ne vedem undeva la mijloc (ploiesti?!). capacele nu le am cateva piese....si mai sunt cateva...nu au mai ramas prea multe...mai e si un set de roti fata spate mai ai cumva alternatorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Ar fi buna o intalnire si de Ntv-isti,eu sunt pe lista daca e ceva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 fain . revin pe topic pe la inceputul lui martie cu o zi, ora si loc, poate poate vine lume si se leaga ceva capacele nu le am cateva piese....si mai sunt cateva...nu au mai ramas prea multe...mai e si un set de roti fata spate salut! m-ar interesa daca mai ai si cat costa urmatoarele lucruri: ghidon, stop spate, toba si manerul pasagerului. merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 (editat) rezervor 150 lei....toba 60 lei...far 40 lei...maner spate pasager 20 lei(are o useche sparta)...plastic codita 15 lei...senzor cric (daca asa ii spune) 20 lei....stop frana 20 lei...or mai fi piese tre sa ma uit prin pod....motoreta e in transformare....am sa pun o poza si acii cand va fi gata ,probabil pe la sf de iarna....nu prea ma omor cu trimisu prin tara dar daca ma scapati de toate le trimit.....orice piesa ori e sparta ori e zgariata etc Editat Noiembrie 27, 2013 de FlorinSg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) Cand spui roti te referi la jante+cauciucuri ? Daca da, au fost lovite, indoite ceva? Pret pt amandoua ? Editat Ianuarie 19, 2014 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 da au fost lovite....le-am indreptat, roluit etc....nu prea am un pret acu ..poti face o oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 Stie careva daca e vreo Honda NT 650 Hawk / Bros pe la noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 In afara de anuntuirle de vanzare-cumparare de pe topicul asta , ma gandeam ca poate reusim sa facem primavara asta o intalnire NTV Revere - Deauville . Nimic complicat in prima faza, un suc si apoi o plimbare prin zona. Astept propuneri de locatii (orase) unde putem sa ne vedem. Unde sunt majoritatea posesorilor? Cine este dispus sa vina? nimeni nimic? exista vreun topic similar pentru deauville? din pacate eu nu l-am gasit. merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate