Taz Asg Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Ceva imi e neclar,decedatul(rip) e fata sau baiat? restul e clar ca lumina zilei nu? motociclistul nemotociclist,, mergea legal nelegal ( nu plasticul te face motociclist ) cu pasager fata baiat si a intrat in cap de pod,, unde in urma purtarii nepurtarii echipa,mentului ( echipamentul e pentru fraerii cu permis ) dadu coltu' Darvin Awards » Post actualizat in 20 Feb 2016 19:03 Revenind pe ton serios.. baiatul are doar vina inconstientei si anturajului . A fost incurajat de catre alti "motociclisti" sa iasa cu moto.. Lipsa experientei si "prietenii" .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin12 Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 RIP !!!!!! IN VIATA SE PLATESC PROSTIA SI (SAU)DOMNIA !!!!!! PACAT CA ERA TANAR SI NU UN MARE....... DOMN !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 si daca era de la "isis"pasagerul, nu trebuia luat ia in situatia data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J R M Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 In fata tastaturii sau a touch-screen-ului e usor sa emiti judecati de valoare, cat de prost a fost bietul tanar decedat. Ah ... haideti sa ne amintim care a fost ultima data cand am mers pe motor fara casca, chiar si pentru cativa zeci de metri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 In fata tastaturii sau a touch-screen-ului e usor sa emiti judecati de valoare, cat de prost a fost bietul tanar decedat. Ah ... haideti sa ne amintim care a fost ultima data cand am mers pe motor fara casca, chiar si pentru cativa zeci de metri! acu.... una e sa mergi fara casca ( e vorba de dovleacul tau pana la urma ) si alta e sa iei pasager fara casca.... sesizezi diferenta?? nu?? reformulez una e sa umblu cu mana fara manusa intr-un tablou electric alta e sa umblu cu mana in tablou electric dar sa te tin pe tine de mana nici asa nu pusca?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Se cunoaste modelul motorului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Se cunoaste modelul motorului? ai nevoie de piese ... sau??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J R M Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Poti sa ma tii de ... mana, daca o am inmanusata, nu-i bai. Cred ca nu trebuie sa sarim si sa spunem cat de NE-motociclist era prietenul celui decedat si cat de destepti suntem pentru ca nu am mers niciodata pe motor fara casca, ATAT ca pasager cat si in calitate de manuitor de ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 (editat) Poti sa ma tii de ... mana, daca o am inmanusata, nu-i bai. Cred ca nu trebuie sa sarim si sa spunem cat de NE-motociclist era prietenul celui decedat si cat de destepti suntem pentru ca nu am mers niciodata pe motor fara casca, ATAT ca pasager cat si in calitate de manuitor de ghidon. si marmota o impacheta in staniol. dupa cum spunea si Paca... la unii nu pusca... ai dracu neuroni nu vor sa faca o sinapsa nici lipiti cu picatura Editat Februarie 20, 2016 de Taz Asg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Bun,deci nu era motociclist ! De ce apare accidentul aici si nu-l șterge nimeni ?! Un moderator ,ștergeți topicul va rog ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 de ce ?? e bun topicul.... abia aflam si noi una alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Nu stiu ce mobra era,da asta-i tare: "68 user(s) are reading this topic 16 members, 52 guests, 0 anonymous users" Oare cati au cont aici si s-au delogat,stand in umbra si cati n-au categoria respectiva? E foarte usor sa-i "dai" in gura,e mai greu s-o tii si sa franezi corespunzator!!! Cica sa-i dai in gura,nu-ti trebuie multa carte... Asa am auzit! tu ar trebui sa stii cel mai bine,doar "inchei" asigurari.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 (editat) tu ar trebui sa stii cel mai bine,doar "inchei" asigurari.. altu' ce legatura are ipoteza de mai sus legata de asigurari cu un topic despre unul care nici permis nu avea??? bai fratilor... pe undeva aveti scapari de compresie... sau va da scanteia la masa.. Editat Februarie 20, 2016 de Taz Asg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 ai nevoie de piese ... sau??? Dude, nu prea imi sta in fire sa ma umplu de zimbete cind e vorba de accident mortal , dar la replica asta m-am cracanat de ras. Am mult timp de pierdut aiurea si m-am gindit sa la notez pe toate , dupa model, gravitate , vina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Dude, nu prea imi sta in fire sa ma umplu de zimbete cind e vorba de accident mortal , dar la replica asta m-am cracanat de ras. Am mult timp de pierdut aiurea si m-am gindit sa la notez pe toate , dupa model, gravitate , vina.... da,, am citit ulterior pe topicul de R brasov... daca aflu.. iti spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 "93 user(s) are reading this topic 19 members, 74 guests, 0 anonymous users" Astia in albastru-s in crestere... ...si vor fi in continuare,spre surprinderea ta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Se cunoaste modelul motorului? la cum arata ori RF ori GSXR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 una e sa vorbeasca unul cu gsxr 1000,@goe 75 si alta e sa vorbeasca alti mobristi care tre sa adune vreo 4 motorete sa faca cifra..asa ca stati cuminti astia cu shiver sau alte aparate de ras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Si daca are de 1000 ...ce ... se bese mai cu miros de trandafiri sau cum ? da,e un miros placut...foarte placut..si aici nu ma refer la mirosul lui goe..ci a motoretei lui.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 una e sa vorbeasca unul cu gsxr 1000,@goe 75 si alta e sa vorbeasca alti mobristi care tre sa adune vreo 4 motorete sa faca cifra..asa ca stati cuminti astia cu shiver sau alte aparate de ras... si uite asa se confirma inca un postulat al lui Einstein... se pare ca universul are o limita » Post actualizat in 20 Feb 2016 20:43 Nu contest,dar ti-am facut un "instantaneu" cu primul meu ecuson oficial/legal sau cum vrei tu sa-i spui.Scuze de calitatea proasta a pozei... Pot sa o pozez mai calitativa daca ma strofoc. eu zic sa nu "ridici " aprilia la nivelul paneuropeanului, ca e odihnit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Bai , nu ma mai muscati de posterior ca nu am nici un interes in acest accident decat dpdv statistic.Daca am mai avut ceva de comentat la un altul, a fost numai dupa ce a aparut galeria absurdului sau obsedatii dupa paragrafe din legi. Taz Asg, multam fain ! Il trec deocamdata asa : gsxr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Nu contest,dar ti-am facut un "instantaneu" cu primul meu ecuson oficial/legal sau cum vrei tu sa-i spui.Scuze de calitatea proasta a pozei... Pot sa o pozez mai calitativa daca ma strofoc. bv tie,din cate vad in ceata scrie concurent si nu castigator,exact asta este diferenta intre super-sportiva aia de 1000 si restul mobrelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 (editat) Taz Asg, multam fain ! Il trec deocamdata asa : gsxr? mai curand RF of topic o poza cu cafeaua? Editat Februarie 20, 2016 de Taz Asg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Cred ca de gsxr era vorba de al tau geo. eu nu imi dau seama ce e, va atasez si voua o poza in plus fata de cea initiala luata dintr-un anut oricum nu e R1 sau R6 ...si indiferent de motor as zice daca tot faci statistica sa o faci so pe categorie de varsta. despre accident nu comentez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinisterr Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 multi nu inteleg ca atunci cand iei un pasager esti raspunzator pentru el...cel putin din punct de vedere moral ca in caz de ceva il ai pe constinta toata viata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate