DEXXTER MOBRYSTU Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 vreau ceva zgomotos dar sa si arate misto... de preferinta ar fii sa trim poze cu exemp. parerea mea a fost de la inceput sa ii pun 2 tobe ce ziceti..... merge sa tai cotul si sa l-e imbin . astept cat mai multe pareri si poze dc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 (editat) ceva carboane akrapovici? Editat Decembrie 27, 2006 de kevin77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 te rog...nuuuuuuuu.e 2T la dreacu.chiar pune-i cat mai multe tobe, sa nu se auda nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 mobra oricum e zgomotoasa ! alte tobe? mai mare zgomot si consum necontroat mobra atuncci nui buna cand un destept isi baga inteligenta in ea laso asa cum a dato fabrica curata numa toba si vezi ce surprize ai la deal mobra oricum e zgomotoasa ! alte tobe? mai mare zgomot si consum necontroat mobra atuncci nui buna cand un destept isi baga inteligenta in ea laso asa cum a dato fabrica curata numa toba si vezi ce surprize ai la deal am umblat 3 ani pe muntii baisorii cu MOBRA nemodificata in 2 persoane cat i dai atata cere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 o toba 2t facuta pt. ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 Pune-i o toba de hoinar sa arate mai sport si las-o asa....eu am pus o alta toba "galagioasa" pe un mz de 125 si crede-ma ...nu merita..se aude mai tare dar nu mai frumos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DEXXTER MOBRYSTU Postat Decembrie 28, 2006 Autor Share Postat Decembrie 28, 2006 Pune-i o toba de hoinar sa arate mai sport si las-o asa....eu am pus o alta toba "galagioasa" pe un mz de 125 si crede-ma ...nu merita..se aude mai tare dar nu mai frumos.. pai si ce mai astepti ....... poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 (editat) Iate ici. Cel putin al a de Hoinar... Editat Decembrie 28, 2006 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 Pune-i o toba de hoinar sa arate mai sport si las-o asa....eu am pus o alta toba "galagioasa" pe un mz de 125 si crede-ma ...nu merita..se aude mai tare dar nu mai frumos.. Pe mz rt 125 a lui cristi nu? Ultima data cand l-am vazut prin iasi avea toba originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DEXXTER MOBRYSTU Postat Decembrie 29, 2006 Autor Share Postat Decembrie 29, 2006 Iate ici. Cel putin al a de Hoinar... ai tu asa ceva ////??????????????????? ce SCOOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 (editat) pai si ce mai astepti ....... poza asta e fostul meu MZ125....eu asa mi-am pus tobe....daca asa ceva ai in minte cand zici 2 tobe....ai aici exemplul Editat Decembrie 29, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DEXXTER MOBRYSTU Postat Decembrie 29, 2006 Autor Share Postat Decembrie 29, 2006 asta e fostul meu MZ125....eu asa mi-am pus tobe....daca asa ceva ai in minte cand zici 2 tobe....ai aici exemplul CUM SUNAU SAU NU AI APUCAT SA MERGI CU IA DIN CATE ARATA... NU TE JICNESC DAR NU O PREA AI CU PENSULA SAU AI VOBSIT-O CAND AI VOBSIT SI GARDU COARNELE CRED CA AI TAIAT TEAVA DE LA GAZE NU .. MACAR CU CAT AI DAT-O SI PE UNDE MAI E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 (editat) CUM SUNAU SAU NU AI APUCAT SA MERGI CU IA DIN CATE ARATA... NU TE JICNESC DAR NU O PREA AI CU PENSULA SAU AI VOBSIT-O CAND AI VOBSIT SI GARDU COARNELE CRED CA AI TAIAT TEAVA DE LA GAZE NU .. MACAR CU CAT AI DAT-O SI PE UNDE MAI E NU AM GARD...STAU LA BLOC de ce te mai intereseaza pe unde e ..parca ziceai k nu e o "OPERA DE ARTA" frate NU VREAU SA TE JIGNESC(vorba ta) dar cu atitudinea asta a ta nu o sa primesti prea mult ajutor {si da am circulat cu ea(mergea foarte bine)} ce pot sa-ti zic e ca am bagat o groaza de bani in ea si a meritat--mz-ul ala l-am facut la 15 ani ai aici si Easy riderul in original(HD).......intradevar cu crom nu cu "bronz" dar oare si ala o fii avand "coarnele"(ghidonul) de la teava de gaz ui si cu actualul meu simson la care inca mai am de lucru... mobra mea.... ARATANE SI NOUA UN MOTOR FACUT DE TINE ca sigur esti un mare maestru :angryfire:ai mai avut ceva decat MOBRA? un an nou fericit si tie!!!! Editat Decembrie 29, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DEXXTER MOBRYSTU Postat Decembrie 30, 2006 Autor Share Postat Decembrie 30, 2006 bai sa nu te superi pe mine k am ras de tine fiecare face motorul cum poate .. poti sa imi spui si mie unde pot gasii un cadru ceva cam ca de la mz.. ma poti ajuta.... are cineva un motooor aproape nou MZ125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 bai sa nu te superi pe mine k am ras de tine fiecare face motorul cum poate .. poti sa imi spui si mie unde pot gasii un cadru ceva cam ca de la mz.. ma poti ajuta.... are cineva un motooor aproape nou MZ125 aproape nou si pe gratis,nu?bai copile nu mai visa si pune osul la treaba ca nu iti da nimeni motor bijuterie pe de-a moaca.si vorba lu niku chopper sa razi de altii atunci cand tu te poti mandri cu ceva mai bun.howgh! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 (editat) aproape nou si pe gratis,nu?bai copile nu mai visa si pune osul la treaba ca nu iti da nimeni motor bijuterie pe de-a moaca.si vorba lu niku chopper sa razi de altii atunci cand tu te poti mandri cu ceva mai bun.howgh! APROAPE NOU..........am vazut si eu unul pierdut pe strada(ala sigur era gratis) kyvacka: ......................... Editat Decembrie 30, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 ceva carboane akrapovici? alea costa mai mult decat intreaga mobra! Noroc... si...UN AN NOU FERICIT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 poate postezi o poza cu mobra super sport..sa vedem shi noi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 (editat) CUM SUNAU SAU NU AI APUCAT SA MERGI CU IA DIN CATE ARATA... NU TE JICNESC DAR NU O PREA AI CU PENSULA SAU AI VOBSIT-O CAND AI VOBSIT SI GARDU COARNELE CRED CA AI TAIAT TEAVA DE LA GAZE NU .. MACAR CU CAT AI DAT-O SI PE UNDE MAI E am vazut intr-un topic k ai 17 ani.......si eu am 17 ani si cred k am putea sa ne comparam: ai vazut mai sus ce motoare am facut eu pana la 17 ani pe cand tu necajesti o mobra----si sa sti ca sunt convins de faptul K FIECARE CE POATE,CE ISI PERMITE(poate nu ai posibilitati ceea ce nu iti arunca nimeni)dar ai putea macar sa iti ti gura si sa nu mai vorbesti aiurea...tu ceri ajutorul unor oameni de treaba....care te ajuta....insa tu vorbesti la batjocura Editat Decembrie 30, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 ai tu asa ceva ////??????????????????? ce SCOOR ce topic e deschis si ce se vb aici vezi ca facuse csman o toba interesanta pt minsk....mie mi-a placut...cauta cateva pagini inapoi...spor la treaba ombre...nu prea merita customizata mobra...sincer...dar, daca tie iti place si vrei asta, ne arati ca esti cu adevarat un pasionat...ma bucur...dar nu te lua de oamenii care chiar fac treaba buna... mz-ul lui Niku o avea el lucruri nedetaliate da era muncit, cu pasiune, si a iesit interesant de simsonu omului, nu mai zic nimic ca mai rau mi-am facut draci cand l-am vaz prima oara superb de-a dreptul... spor la treaba cu mobra...baga si tu o poza-2 cu ea sa o vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 CUM SUNAU SAU NU AI APUCAT SA MERGI CU IA DIN CATE ARATA... NU TE JICNESC DAR NU O PREA AI CU PENSULA SAU AI VOBSIT-O CAND AI VOBSIT SI GARDU COARNELE CRED CA AI TAIAT TEAVA DE LA GAZE NU .. MACAR CU CAT AI DAT-O SI PE UNDE MAI E Nu te jiCnesc, dar nu prea le ai nici cu motoarele din cate vad si nici cu limba romana. Nu mai judeca motoarele altora. Am vazut si in alt topic cum te mirai ca se pot pune trei segmenti pe piston de mobra sau hoinar. Nici cu evacuarea la motoarele in 2 timpi nu stai prea bine. Nu am nimic cu asta, dar mai bine te uiti in oglinda inainte sa critici in stanga si in dreapta... pentru ca din cate vad critici munca unui om care a modificat puternic niste motociclete. Si cand zic ca a modificat nu ma refer la voBsit. Bafta cu toba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 Nu te jiCnesc, dar nu prea le ai nici cu motoarele din cate vad si nici cu limba romana. Nu mai judeca motoarele altora. Am vazut si in alt topic cum te mirai ca se pot pune trei segmenti pe piston de mobra sau hoinar. Nici cu evacuarea la motoarele in 2 timpi nu stai prea bine. Nu am nimic cu asta, dar mai bine te uiti in oglinda inainte sa critici in stanga si in dreapta... pentru ca din cate vad critici munca unui om care a modificat puternic niste motociclete. Si cand zic ca a modificat nu ma refer la voBsit. Bafta cu toba! ............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 niku chopper ai respectele mele. Felicitari pentru mz si pentru simson. dexxter iti propun -sa pui mana pe cartea de gramatica si sa mai inveti limba romana daca vrei sa iei BACul. -sa modifici macar jumatate cat a modificat Niku chopper si sa ne arati si noua ce a iesit. inca o data respectele mele niku. va urez sarbatori fericite si un an nou cat mai incarcat de reusite. succese nebanuite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 mai frate ..... pe tine te paste un warn MINCINOSI PRINSIOUT si nu cred k tu faceai ceva mai frumos decat ce a facut TERROR OF ROAD adik NIKU si IO si nu mai vorbi ce nu stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate