George M. Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Salutare, Am un prieten in Bucuresti, incepator, care a pus ochii pe un Hornet 2007, si ar vrea duminica ( 6 martie) sa mearga sa vada motocicleta. Are rugamintea pentru cine are putin timp liber si vrea sa dea o mana de ajutor, sa mearga cu el la vanzator si sa faca o verificare a motocicletei. Ideal ar fi sa fie o persoana cu experienta, care a mai cumparat motociclete si stie la ce sa se uite si ce sa asculte. Un numar de contact este: 0746 927 051 - Alexandru Neagu - sau eventual lasati-mi numarul aici sau in privat si va suna el. In schimb face o cinste cu ceva beri sau o lectie de tobe, este colegul meu de trupa. Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 da'ne si link'ul cu motocicleta,poate o stie cineva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Ma pot ocupa eu de cumparare. Detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h4mM3r00 Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Zii sa intre aici, sa il sune pe cezar sau adi sa faca o programare pentru luni sa se duca cu ea acolo. Eu am platit 250 de lei pentru o inspectie d'asta si au fost cei mai buni bani investitit, la modu verificat TOT, demontat rezervor, test compresie la motor, furca, TOT, plus ii face frumos o lista cu ce are de schimbat la ea si cat costa. Asa stie exact ce are si cat o sa-l coste, partea proasta e ca daca nu e in regula o sa piarda aia 250 de lei, dar mai bine 250 decat 2-3-4000 cat da pe motor. /index.php?/topic/537449-bucuresti-gara-obor-grant-racing-garage-service-general/?hl=%2Bracing+%2Bgarage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 (editat) Ca sa sune bine se pun diverse in ulei. Fa si UN schimb de ulei daca chiar esti hotarat SA o cumperi. Parerea mea . Success la cumparaturi. Editat Martie 5, 2016 de RazvanLNI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzutzu* Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 Va salut. Daca ma puteti ajuta si pe mine, am nevoie de un mecanic sa intind lantul la moto.Eu sunt din C-ta dar motorul il am in Bucuresti, pe Marti sau Miercuri ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudeel Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 Ai link 2 postari mai sus, baieti de nota 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate