un_aiurit Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Buna Ziua, Azi in jurul orelor 14 mi-am uitat casca pe masina in zona tineretului ,pe blv Sincai,casca estse enduro cu ochelari si era lasata pe o dubita marfa. Daca a vazut cineva sau poate aflati ceva. Va Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 (editat) asa chestii hardcore de fumat is la voi? Editat Martie 5, 2016 de rares_04cpl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Martie 5, 2016 Autor Share Postat Martie 5, 2016 ba nu din pacate,cert este ca am ramas fara casca si ochelari,daca era la mine in fata blocului nu era panica ,nu o lua nimeni dar in tineretului uite ca am uitat casca pe masin si a disparut.Cineva s-a lipit de ea ca si cocosatul de gard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 (editat) ba nu din pacate,cert este ca am ramas fara casca si ochelari,daca era la mine in fata blocului nu era panica ,nu o lua nimeni dar in tineretului uite ca am uitat casca pe masin si a disparut.Cineva s-a lipit de ea ca si cocosatul de gard Se pare ca nik-ul ti se potriveste.. de curiozitate a cui era masina? Intreb si eu ca daca era masina mea gaseai casca dar nu mai aveai ce face cu ea.. Editat Martie 5, 2016 de TM96UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Martie 5, 2016 Autor Share Postat Martie 5, 2016 e masina de la munca,o dubitz,am imprumutat masina sa ajut un prieten,si de la mine pana unde era masina m-am dus cu motorul,de asta aveam casca la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 cauta in urmatoarele saptamani pe olx, poate cel care a luat-o o pune la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Auch. Cam nasol. Te-o fi blestemat zenklawa? O fi dat azi acatist pt noi toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 O gasesti 'la jumate' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Intrebare:daca zici ca ai venit cu motoru,cum ai plecat fara casca? Nu ti-ai dat seama ca iti lipseste ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Daca si-a uitat capul cum sa-si dea seama? Pune poza, poate o vedem pe olx sau fb si o cumperi, poate are valoare sentimentala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Martie 5, 2016 Autor Share Postat Martie 5, 2016 Pai eram cu masina ,in masina aveam casca,am pus casca pe masina ca sa scot ce era in masina,casca era pe acele obiecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Intrebare:daca zici ca ai venit cu motoru,cum ai plecat fara casca? Nu ti-ai dat seama ca iti lipseste ceva? am facut si eu asta, mi-am bagat nasul in telefon si am uitat, noroc ca mi-a gasit-o un coleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Martie 5, 2016 Autor Share Postat Martie 5, 2016 http://www.flyracing.com/product/snow/outerwear/helmets/kinetic-impulse-helmet/187/redblackwhite modelul asta era dar cu o grafica un pic diferita,tot rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Poate o recompensa oferita inmoaie "gasitorul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Martie 5, 2016 Autor Share Postat Martie 5, 2016 asta este de la sine inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 (editat) cum spunea cineva ! stai pe olx si pe jumatate si altele de genu ! "gasitorul" nu as crede ca este motorist ! astia de calaresc motoare sunt oameni ok si stiu ce-neamna sa-ti pierzi dovleacu ! majoritatea ! bafta la recuperat ! si alta data ..ai grija sa nu-ti mai pierzi capul ca traim in romania ! Editat Martie 5, 2016 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hypperbone Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Se pare ca nik-ul ti se potriveste.. de curiozitate a cui era masina? Intreb si eu ca daca era masina mea gaseai casca dar nu mai aveai ce face cu ea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Martie 5, 2016 Autor Share Postat Martie 5, 2016 pai ce ii faceai la casca?o spargeai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Ma KKam in ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Astept postul cu " am parcat un kawa ZX9R . Daca il vedeti , ma anuntati si pe mine unde e ". . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Martie 5, 2016 Autor Share Postat Martie 5, 2016 erai invitatul meu,dar poate gaseai cauciucurile taiate,asta in spirit de gluma » Post actualizat in 05 Mar 2016 23:30am rugat poate stie cineva ceva de casca,nu e o pierdere mare mai mult ma oftic de ochelari,erau cadou de la un prieten, dar vad ca se baga in seama toti agaricii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate