ktor Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 (editat) Servus, Care ma poate ajuta cu o cheie de filtru ? Cbr F4. S-a intepenit filtrul si nu-l pot da jos. Toata treaba dureaza 10 minute.. Sa vad ce comunitate avem in Bacau.. Editat Martie 5, 2016 de ktor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 dalta si ciocan sau gaurit cu o surubelnita si invartit tot nu mai ai ce face cu filtrul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TwinS Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 (editat) cum a zis omu de mai sus surubelntia prin el sa-si dea drumu si urmatoru il strangi de mana fara nici o cheie iar garnitura unsa cu ulei ! Editat Martie 5, 2016 de TwinS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 am eu cheie de filtru....0748460122 Bogdan.suna-ma maine sau luni si o rezolvam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Au fost la LIDL in toama chei pentru filtrul de ulei. Pacat ca nu ti-ai luat, costa 15 lei. Baga surubelnita in el, dar ai grija sa o bagi spre varf, ca sa nu distrugi partea filetata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktor Postat Martie 5, 2016 Autor Share Postat Martie 5, 2016 am bagat surubelnita-n el...e intepenit rau, altfel nu strigam dupa ajutor.. Bogdan, maine treci pe la garaj ? Ne auzim la un tel , daca nu gasesc unul de cumparat in bazar ? Pe cel de la Lidl, nu l-am prins.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Gasesti si in supermarketuri, la standul cu auto, in dedeman, hornbach etc. Daca nu te pricepi, cat de cat, cu surubelnita risti sa-l faci praf si tot blocat sa ramana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktor Postat Martie 5, 2016 Autor Share Postat Martie 5, 2016 dreptate mare ai...maine iau la rand cateva magazine, daca nu gasesc, sun un prieten'. Multam de sfaturi. Anul trecut a iesit usor la curea..pus cu mana dar s-a intepenit rau de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 (editat) incearca cu o curea de piele. eu asa il scot de fiecare data. si iese mai usor daca e cald motorul Editat Martie 5, 2016 de marcelius78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Bacau >>>>> Dedeman Simplu Dar e buna si ideea cu cureaua sau un lant! Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktor Postat Martie 6, 2016 Autor Share Postat Martie 6, 2016 multumesc de sfaturi, am spus "anul trecut a iesit usor la curea"..am rezolvat-o, gasit una bucata inventie romaneasca de pe timpul lui ceasca, construita in uzinele patriei. Un cerc metalic cu 3 suruburi si maner:)))..dat 5 lei pe ea. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate