ktor Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 (edited) Servus, Care ma poate ajuta cu o cheie de filtru ? Cbr F4. S-a intepenit filtrul si nu-l pot da jos. Toata treaba dureaza 10 minute.. Sa vad ce comunitate avem in Bacau.. Edited March 5, 2016 by ktor Quote Link to post Share on other sites
Doru1900 Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 dalta si ciocan sau gaurit cu o surubelnita si invartit tot nu mai ai ce face cu filtrul! Quote Link to post Share on other sites
TwinS Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 (edited) cum a zis omu de mai sus surubelntia prin el sa-si dea drumu si urmatoru il strangi de mana fara nici o cheie iar garnitura unsa cu ulei ! Edited March 5, 2016 by TwinS Quote Link to post Share on other sites
bogdan_johnny Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 am eu cheie de filtru....0748460122 Bogdan.suna-ma maine sau luni si o rezolvam Quote Link to post Share on other sites
Radu H. Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Au fost la LIDL in toama chei pentru filtrul de ulei. Pacat ca nu ti-ai luat, costa 15 lei. Baga surubelnita in el, dar ai grija sa o bagi spre varf, ca sa nu distrugi partea filetata. Quote Link to post Share on other sites
ktor Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 am bagat surubelnita-n el...e intepenit rau, altfel nu strigam dupa ajutor.. Bogdan, maine treci pe la garaj ? Ne auzim la un tel , daca nu gasesc unul de cumparat in bazar ? Pe cel de la Lidl, nu l-am prins.. Quote Link to post Share on other sites
Geo_ZGA Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Gasesti si in supermarketuri, la standul cu auto, in dedeman, hornbach etc. Daca nu te pricepi, cat de cat, cu surubelnita risti sa-l faci praf si tot blocat sa ramana. Quote Link to post Share on other sites
ktor Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 dreptate mare ai...maine iau la rand cateva magazine, daca nu gasesc, sun un prieten'. Multam de sfaturi. Anul trecut a iesit usor la curea..pus cu mana dar s-a intepenit rau de tot. Quote Link to post Share on other sites
the Pig Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 (edited) incearca cu o curea de piele. eu asa il scot de fiecare data. si iese mai usor daca e cald motorul Edited March 5, 2016 by marcelius78 Quote Link to post Share on other sites
apriliacluj Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Bacau >>>>> Dedeman Simplu Dar e buna si ideea cu cureaua sau un lant! Spor! Quote Link to post Share on other sites
ktor Posted March 6, 2016 Author Share Posted March 6, 2016 multumesc de sfaturi, am spus "anul trecut a iesit usor la curea"..am rezolvat-o, gasit una bucata inventie romaneasca de pe timpul lui ceasca, construita in uzinele patriei. Un cerc metalic cu 3 suruburi si maner:)))..dat 5 lei pe ea. Spor Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts