Schnecke Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Prima mea motocicleta. Dupa ce am facut mai multe test drive-uri cu alte modele mai aratoase, si m-am seriat:) am decis sa imi iau modelul pe care am facut scoala, si anume yamaha xj650. Prea multe nu stiu despre ea, 1984, 60000 km vopsea originala, evacuare pe o parte, consumabile si inspectia tehnica noi. Fiind prima motocicleta si neavand termen de comparatie, imi place foarte mult. Nu cred ca o sa plece vreodata de la mine, am prostul obicei sa ma atasez de chestii, am pastrat prima masina, voi pastra si prima motocicleta, dar dupa ce prind putina experienta o sa imi iau ceva mai interesant. Pana acum am 600km facuti numai pe temperaturi de sub 10 grade, ploi ninsori, vant, bucurii... Ori vine vara ori fac pneumonie. Sfaturi, pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Sfat-cauta ceva haine cu mesada+protectii... Pareri-misto jucaria."Baba",dar nu conteaza modelul mobrei,ci doar spiritul. Spor la adunat km si bine ai venit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Ii foarte faina.Cand te plictisesti de ea poti sa faci un cafe foarte reusit Cat mai multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schnecke Postat Martie 13, 2016 Autor Share Postat Martie 13, 2016 La echipament, lafel ca si la motociclete nu prea ma pricep, am luat si eu ce mi-a placut si mi s-a parut de calitate, Ghete TCX, geaca de piele Highway, blugi grosi, si manusi misto:)). Bineinteles toate cu protectii. Casca e panarama, ca am dovleacul mare si nu am gasit pe marime, am una open face luata dintr-un supermarket care ma incape. Am tot cautat casti si singura care imi venea cat de cat a fost una shoei de 600eur, am zis sa mai caut. Ca idee, mai am una Nolan xxl care daca reusesc sa imi bag capul in ea, imi rup urechile cand o scot. » Post actualizat in 13 Mar 2016 18:38Ii foarte faina.Cand te plictisesti de ea poti sa faci un cafe foarte reusitCat mai multi km fara incidente Mersi, am inceput deja cu modificarile, azi i-am schimbat oglinzile si i-am dat aripa spate jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Pune o poza cu mai multa lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schnecke Postat Martie 13, 2016 Autor Share Postat Martie 13, 2016 Pune o poza cu mai multa lumina Am zis si eu sa o ard artistic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Este frumoasa clasica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Imi place tare mult. Poti sa cureti putin galeriile si toba.Da mi un pm sa iti zic cu ce si cum sa faci,intr o ora le faci oglinda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Foarte frumoasa!Multi km petrecuti in sea si fara evenimente naplacute! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Imi place foarte mult motocicleta. Sa te bucuri de ea. Cat despre casca vezi http://olx.ro/oferta/casca-moto-integrala-dainese-xl-produs-nou-ID56h36.html#5f9e1a0427. Eu am una din asta si un shoei xr 1000. Din ratiuni de comfort o prefer pe cea Dainese. Vis a vis de modificari..doar un ghidon clubman ii schimba complet fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schnecke Postat Martie 15, 2016 Autor Share Postat Martie 15, 2016 Imi place foarte mult motocicleta. Sa te bucuri de ea. Cat despre casca vezi http://olx.ro/oferta/casca-moto-integrala-dainese-xl-produs-nou-ID56h36.html#5f9e1a0427. Eu am una din asta si un shoei xr 1000. Din ratiuni de comfort o prefer pe cea Dainese. Vis a vis de modificari..doar un ghidon clubman ii schimba complet fata. Deja am comandat unul, mersi:). Nu mai are nimeni asa utilaj? M-am tot uitat pe forum, si nu am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate