dilandrei Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Salut! Vreau sa achizitionez o Honda CBR F4i, 2006 de la cineva din Constanta si inainte de a o cumpara as vrea sa o duc la un service/ mecanic priceput sa-i faca o verificare. Va rog sa ma ajutati cu indicatii unde as putea merge. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Mymoto Constanta. Strada Amurgului nr 53 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Mymoto Constanta. Strada Amurgului nr 53 +1 cred ca sunt singurii din cta cu care nu am avut probleme niciodata. Si bossu', busteru' (adrian) e om profesionist si de cuvant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Sau Hobby Moto ===> https://www.google.ro/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=hobby%20moto Eu apelez cu aceeasi incredere si la MyMoto si la Hobby. N'ai cum sa dai gres alegand oricare dintre cele 2 magazine. Ura ura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Martie 22, 2016 Share Postat Martie 22, 2016 mymoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feryd Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Stie careva unde i noul sediu? Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 E pe lângă fabrica de pâine. Uite nr lor 0757777064 Silviu. Mai nou se cheama EstBikeAdventure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 https://www.google.ro/maps/@44.1660887,28.5985073,18z Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feryd Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Am sunat la ei! Anvelopa de care mi trebuie nu au... Si dc ar avea nu ar putea s o schimbe! Le lipseste presa! Si uite asa umblu prin Constanta sa rezolv problema...si nimic! Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Hobby sunt și ei în vacanta pana săptămâni aviatoare.. Si eu alții nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feryd Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Yamaha (suszi) sau la pod la Doraly mai e un nene si chiar au si vulcanizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feryd Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Ceva indicatii gps? Sunt din cluj:)) Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 (editat) Ala de la podul de la Doraly e pe bulevardul care te scoate din Ct spre stațiuni. E chiar pe trotuar, n'ai cum sa'l ratezi. După ce treci de Far, mai mergi.. Cat sa zic..1 - 2 km maxim pe stânga cum urci pe pod Editat Septembrie 5, 2016 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Dupa ce treci de Gara mergi pe directia Eforie Nord pe bulevardul principal . Blocuri , blocuri , benzinarie pe stanga , treci , intersectie mare , treci tot inainte , blocuri , cum se termina blocurile pe stanga , atentia marita , urmeaza ce s-a zis mai sus . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feryd Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 https://www.google.ro/maps/@44.1508988,28.6271274,3a,75y,178.54h,68.18t/data=!3m6!1e1!3m4!1snPahGWZL9VxVxgnSUHGG-w!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1 yamaha: ca sa nu mai mergi pana la ei: Telefon/Fax 0241 616 885 Mobil 0745 349 205 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feryd Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Va multumesc ,baieti! Se pare ca trebuie sa raman pana maine in Ct! Atunci sper sa ajunga guma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Se pare ca trebuie sa raman pana maine in Ct! Din pacate asa-i pe la noi de obicei, sanse mai mari uneori sa gasesti piese in padure decat la magazine, dar asta e, te invata sa fii rabdator. Cu cine ai rezolvat pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feryd Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Destul de trist! Imi spune unul ca nu are decat pneuri second ca asa se cer pe aici! De ce imi trebuie nou? Pt ca am doar doua roti si nu vreau sa mor dintr o chestie tehnica... In fine maine ajunge guma, si o s o montez la un baiat tare de treaba din Jupiter! ( Gorilla 's Garage) M a ajutat foarte mult Din pacate m a avertizat:" aici nu te prea ajuta nimeni" Pacat! Va multumesc si voua baieti! » Post actualizat in 05 Sep 2016 13:03 Cel mai tare service din Constanta nu are presa sa mi schimbe roata! Est bike sau ceva asemanator! Sau ii incurcam.. In fine,una peste alta motociclismul ramane pasionant:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Trebuia sa apelezi la unul din cluburile mai mari. Mai degraba te ajutau baietii sa schimbi un cauciuc. La service...e cam asa, cum ai patit tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feryd Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Eu am mai fost la service uri,si parca a fost altfel...ma rog m am descurcat cumva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Te cred, in Constanta insa...asta e situația. In fine, bine ca ai rezolvat cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Mosu .. cand mai fac baietii din optze's'unu un chef? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Nu mai stiu, ma simt deja de parca locuiesc pe Thames de o viata...chiar ma intreb si eu acelasi lucru acum ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate