cupi_34 Postat Mai 11, 2023 Share Postat Mai 11, 2023 Daca nu este prea tarziu ! Descarca, de pe net, manualul pentru kle '91. Al meu e '93 si lucrez la el dupa manualul de '91. Pentru alti ani de fabricatie eu nu am gasit.Au aceleasi caracteristici,difeta putin design-ul si coloritul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Mai 11, 2023 Share Postat Mai 11, 2023 (editat) @coposescu... Dacă îți este de folos, uite un manual de KLE 500. Editat Mai 11, 2023 de Kagemusha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat August 12, 2024 Share Postat August 12, 2024 Salutare confrați.. Un pont ceva ptr un cric central?? Nou..este destul de scump.. Salut pe aceasta cale pe tovarașu spidy! Traiesti 1000 d ani omule!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate