mircescu Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 Am avut o discutie cu un prieten si nici unul dintre noi nu a putut sa dea un raspuns 100%,asa ca va intreb: Capacitatea cilindrica la un motor de minim doi cilidrii,cand spui 1000cm3 ,cum este de papt masurata este suma cilindrilor? sau fiecare cilindru are cate 1000cm3 ?? Merci de eventualele raspunsuri La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 Am avut o discutie cu un prieten si nici unul dintre noi nu a putut sa dea un raspuns 100%,asa ca va intreb:Capacitatea cilindrica la un motor de minim doi cilidrii,cand spui 1000cm3 ,cum este de papt masurata este suma cilindrilor? sau fiecare cilindru are cate 1000cm3 ?? Merci de eventualele raspunsuri La multi ani! ba da-o dracu == e suma capacitatii cilindrilor! daca mot e de 1300 cu 4 cilindrii >>> fiecare cilindru are 1300/4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 Am avut o discutie cu un prieten si nici unul dintre noi nu a putut sa dea un raspuns 100%,asa ca va intreb: Capacitatea cilindrica la un motor de minim doi cilidrii,cand spui 1000cm3 ,cum este de papt masurata este suma cilindrilor? sau fiecare cilindru are cate 1000cm3 ?? Merci de eventualele raspunsuri La multi ani! Este vorba de capacitatea cilindrica totala, adica suma capacitatilor cilindrilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 (editat) capacitatea cilindrica e tot un drac cu centimetrii cubi si tre' sa fie ceva in ei,dar nu mai stiu ce si acel ceva se imparte in mod egal la cilindrii ceia Editat Decembrie 28, 2006 de stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 capacitatea cilindrica e tot un drac cu centimetrii cubi OAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 (editat) Ma corectez:capacitatea cilindrica se masoara in centimetri cubi. Editat Decembrie 28, 2006 de stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 stres daca vrei sa strangi posturi si nu ai unde incearca pe la fete motocicliste, vino cu o idee ceva pe la timpul liber .. dar numai nu te mai stresa cu mecanica asta, in felul acesta numai rade nimeni de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 stres daca vrei sa strangi posturi si nu ai unde incearca pe la fete motocicliste, vino cu o idee ceva pe la timpul liber .. dar numai nu te mai stresa cu mecanica asta, in felul acesta numai rade nimeni de tine No offense stres , dar cam are dreptate baiatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 Ma corectez:capacitatea cilindrica se masoara in centimetri cubi. OAU AGAIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 OAU AGAIN OK.Explicati-mi si mie care-i treaba cu cc,ca m-ati ametit de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 OK.Explicati-mi si mie care-i treaba cu cc,ca m-ati ametit de tot La un motor de 998.00cc (1000cc) ai 4 cilindri de 249.5cc (250cc). Era prea tare la R1 de exemplu, sa ai fiecare cilindru de 1000cc... 4000cc si vreo 750 de cai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 (editat) si de ce ti-ai cumparat motocicleta? Editat Decembrie 28, 2006 de Furia_soselei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 La un motor de 998.00cc (1000cc) ai 4 cilindri de 249.5cc (250cc). Era prea tare la R1 de exemplu, sa ai fiecare cilindru de 1000cc... 4000cc si vreo 750 de cai Pai,si eu ce-am zis in primul post? si acel ceva se imparte in mod egal la cilindrii ceia mie mi se pare ca e acelasi lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 si in caz ca gasiti pe site urile straine denumirea de liter bike sa stiti ca se refera la motoretele de aproximativ 1000 de cm cubi ceea ce se traduce in 1 dm cub adica un litru.dixit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 (editat) ai vazut pe vreo masina scris 3000 ccm turbosuflant direct injection? cred ca 3.0 TDI am vazut pe mai multe motoare (motociclete) 1.0; 1.6 Editat Decembrie 28, 2006 de Furia_soselei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 3000 ccm turbosuflant direct injection? cred ca 3.0 TDI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 (editat) ...da, pe masina mea scrie: "V8" "5,2 LITRE MPI" ... V8 = 8 cilindrii in "V" 5,2 LITRE = 5200 cmc MPI = Multi-Point-Injektion nu vreau sa stiu ca consuma dar cati cai are? ps: zi si consum totusi Editat Decembrie 28, 2006 de Furia_soselei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 OAU AGAIN tu vorbeai ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 Am avut o discutie cu un prieten si nici unul dintre noi nu a putut sa dea un raspuns 100%,asa ca va intreb: Capacitatea cilindrica la un motor de minim doi cilidrii,cand spui 1000cm3 ,cum este de papt masurata este suma cilindrilor? sau fiecare cilindru are cate 1000cm3 ?? Merci de eventualele raspunsuri La multi ani! sal ! este suma cilindrilor (indiferent de numarul lor ! ) pentru cei care fac misto .... nu este frumos din partea voastra .... sau va-ti nascut "mecanici" sau pe masa ginecologica ati iesit pe motoare speriend doctorii ? si chiar daca aveti masini sau motoare de 15 cil sau 80 de mii de cm/cubi asta nu inseamna ca esti mai "dastept" decit unul care intreaba! am crezut ca asta e un forum unde ne ajutam intre noi si nu unde facem misto unii de altii si ne spargem in figuri ..... de buftea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 ... 16-17 litrii % 158kW(la 4750min-1) = 214PS (cp) ... totusi e mic consumu, un passat 6in v 2,4l ia 22% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 Ma corectez:capacitatea cilindrica se masoara in centimetri cubi. Crezi,oare nu capacitatea cuburilor se masoara in cmc,iar atunci cap. cil. ar trebuii sa se masoare in centimetri cilindri ,asa ar fi corect -ce zici/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate