Florentin Gavrila Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Salutare baieti Am un Hornet din 2006 abia achizitionat, sunt incepator. Stopul pe frana nu functioneaza nici la actionarea franei de mana dar nici celei de picior Sigurante verificate Pozitia pe spate merge Becurile verificate Stopul pe frana nu merge Ce sa fac? Ce sa mai verific? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Cum ai verificat becul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delo Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Cum ai verificat becul? probabil vizual..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florentin Gavrila Postat Martie 16, 2016 Autor Share Postat Martie 16, 2016 Becul l-am verificat direct la o baterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Dacă ești atât de convins că becul este bun, dă stopul jos și verifică curentul la nivelul mufelor care intră în el: dacă ai curent în ele, problema este cu stopul în sine; dacă nu, mergi pe fir în sus până găsești o întrerupere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florentin Gavrila Postat Martie 16, 2016 Autor Share Postat Martie 16, 2016 trece prin vreun releu ceva? sau e direct de la baterie catre swich-urile de la manetele de frana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 trece prin vreun releu ceva? sau e direct de la baterie catre swich-urile de la manetele de frana?Stop frana este direct nu are siguranta dedicata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Sau ambele intrerupatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florentin Gavrila Postat Martie 18, 2016 Autor Share Postat Martie 18, 2016 astazi am desfacut mai in amanunt si am scos si becurile si am constatat ca au aprinse ambele filamente ca si cum stopul de frana este actionat la ambele becuri din stop Unull din filmante este mai usor aprins Cred ca am ceva in scurt si e cam greu de depistat in manunchiul ala de cabluri » Post actualizat in 18 Mar 2016 07:44are cineva o schema electrica? » Post actualizat in 18 Mar 2016 14:23rezolvat Swich-ul de la picior este blocat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate