fislea Postat Aprilie 5, 2016 Autor Share Postat Aprilie 5, 2016 Noua jucarie ! Va multesc pentru sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Frumusica...dar ,cat a fost halatu*? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fislea Postat Octombrie 26, 2016 Autor Share Postat Octombrie 26, 2016 Dupa vreo juamte de an raspund si eu... Semn ca nu am stat la Pc si am fost pe mobre. Halatul a fost 800 de euro. Lant praf, racordul dintre carburator si cilindri imbatranit /crapat/ gauri infundate cu silicon sanitar si in rest .... a avut nevoie de mana omului.. Mototcicleta a fost demontata, vopsita, slefuite elemetele cromate, curatate semnalizari, contacte, etc. Foarte multumumit proprietarul de alegerea facuta si sfaturile date de voi. » Post actualizat in 26 Oct 2016 16:57 Ea + el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Octombrie 27, 2016 Share Postat Octombrie 27, 2016 Bravo, buna alegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 27, 2016 Share Postat Octombrie 27, 2016 (editat) . Editat Octombrie 27, 2016 de -UFO- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate