mariusspuneceva Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 nu prea se vorbeste pe forumu asta ! Florine stabileste odata ora, ziua si locul in care sa ne intalnim si noi , deja se face vara ai spus ceva legat de un club dar ai lasat-o balta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Iunie 15, 2009 Autor Share Postat Iunie 15, 2009 nu prea se vorbeste pe forumu asta ! Florine stabileste odata ora, ziua si locul in care sa ne intalnim si noi , deja se face vara ai spus ceva legat de un club dar ai lasat-o balta da.....cativa am infiintat o grupare de motoristi ......ne poti deosebi in trafic daca ne vezi... de intalnit ne intalnim in trafic sau la intruniri.....eu personal nu mai ies la primarie de un an de zile....chiar de vara trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Care esti din Braila si ai un Suzuki GS 500... chiar si nefunctional (sau partial dezmembrat)? Am nevoie de niste masuraturi pe mobra ta pentru a-mi confectiona ceva, cineva din zona. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laevian Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Oameni buni, in week-end vin si eu in Braila, iese careva la o bere, ceva ? un macin ? pm me sau dati un add pe messenger. Cheers ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Octombrie 14, 2009 Autor Share Postat Octombrie 14, 2009 /index.php?showtopic=437987 sau acii http://motociclism.ingalati.net/viewtopic....3&start=135 acii sunt pozele de la mica petrecere braila galati tulcea constanta Mesaj completat poze din plimbarea care am facut-o gasca din braila impreuna cu baieti din tulcea http://motociclism.ingalati.net/viewtopic....01&start=90 Mesaj completat in braila se va organiza mosu pe motoreta...care vrea sa participe sa ia leg cu mine sau orce membru on the road to heaven pt informatii Mesaj completat doua poze de la plimbarea de duminica la han facute de un reporter in trecere http://www.viata-libera.ro/articol-Cu_%E2%...in_judet_2.html Mesaj completat pt ca la galati am participat cativa mobristi din braila in 2007 si 2008 si a fost un succes ,in braila actiune Mos craciun vine pe mobre se va tine pe data de 23 decembrie ora 12 si poate sa participe cine vrea... contributia la noi e de 25 lei de motociclist....vom fi imbracati in mosi si daca vremea e buna mergem cu motoarele...bani se vor strange pan in 20 decembrie. vom merge la casa de copii Rulda din radu negru....suntem deja in jur de 12 care vin sigur..sper sa ni se alature si BBC ul pt intrebari si alte chestii puteti lua leg cu mine acii pe forum sau mess florin_sgate Mesaj completat o poza Mesaj completat /index.php?showtopic=437987sau acii http://motociclism.ingalati.net/viewtopic....3&start=135 acii sunt pozele de la mica petrecere braila galati tulcea constanta Mesaj completat poze din plimbarea care am facut-o gasca din braila impreuna cu baieti din tulcea http://motociclism.ingalati.net/viewtopic....01&start=90 Mesaj completat in braila se va organiza mosu pe motoreta...care vrea sa participe sa ia leg cu mine sau orce membru on the road to heaven pt informatii Mesaj completat doua poze de la plimbarea de duminica la han facute de un reporter in trecere http://www.viata-libera.ro/articol-Cu_%E2%...in_judet_2.html Mesaj completat pt ca la galati am participat cativa mobristi din braila in 2007 si 2008 si a fost un succes ,in braila actiune Mos craciun vine pe mobre se va tine pe data de 23 decembrie ora 12 si poate sa participe cine vrea... contributia la noi e de 25 lei de motociclist....vom fi imbracati in mosi si daca vremea e buna mergem cu motoarele...bani se vor strange pan in 20 decembrie. vom merge la casa de copii Rulda din radu negru....suntem deja in jur de 12 care vin sigur..sper sa ni se alature si BBC ul pt intrebari si alte chestii puteti lua leg cu mine acii pe forum sau mess florin_sgate Mesaj completat o poza din cauza ca pe 23 majoritatea muncesc s-a schimbat data ....pe 20 duminica va fi actiunea....banutii se strang pan pe 18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 salut bikeri braileni! stie cineva in braila un club de dirt-track? este in legatura cu furtul unei casti Enduro! mai multe detalii pe link : /index.php?showtopic=462986 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Decembrie 15, 2009 Autor Share Postat Decembrie 15, 2009 salut bikeri braileni! stie cineva in braila un club de dirt-track? este in legatura cu furtul unei casti Enduro! mai multe detalii pe link : /index.php?showtopic=462986 intra in legatura cu cei care au raspuns in topicu asta poate gasesti pe vreunu din acel club /index.php?showtopic=363339 Mesaj completat se pare ca anu asta am reusit cativa care ne-am strans sa facem fericiti cei 8 copilasi de la o casa de copii din pacate nu am putut iesi cu mobrele desi am incercat de acolea am trecut prin panze unde s-a tinut concerte de muzica folk sa speram ca la anu se vor strange mai multi din motoristi din braila ....multumim si celor din gatati care au participat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 intra in legatura cu cei care au raspuns in topicu asta poate gasesti pe vreunu din acel club /index.php?showtopic=363339 Mesaj completat se pare ca anu asta am reusit cativa care ne-am strans sa facem fericiti cei 8 copilasi de la o casa de copii din pacate nu am putut iesi cu mobrele desi am incercat de acolea am trecut prin panze unde s-a tinut concerte de muzica folk sa speram ca la anu se vor strange mai multi din motoristi din braila ....multumim si celor din gatati care au participat FELICITARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Decembrie 22, 2009 Autor Share Postat Decembrie 22, 2009 (editat) multam domnu gabi....a fost un nimic in comparatie cu ce am putea face daca am fi mai uniti si noi in zona asta macar la unele evenimente Editat Decembrie 22, 2009 de FlorinSg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Va rog semnati petitia de mai jos... Salvati o rasa, Va multumesc http://www.petitieonline.ro/petitie-p22164044.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Cine-mi spune si mie cum sunt drumurile prin Braila. Vreau sa vin di Constanta pana la voi zilele astea si mi-ar prinde bine niste informatii. Sosesc pe moto desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPRider Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Salut. In sfarsit am fost acceptat pe site Sunt Tibi, Braila ....am un Derbi GPR 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Decembrie 24, 2009 Autor Share Postat Decembrie 24, 2009 Cine-mi spune si mie cum sunt drumurile prin Braila. Vreau sa vin di Constanta pana la voi zilele astea si mi-ar prinde bine niste informatii. Sosesc pe moto desigur. salut in unele parti e asfalt uscat chiar dar in unele mai e gheata, umezeala ....pe centura e uscat Mesaj completat Salut.In sfarsit am fost acceptat pe site Sunt Tibi, Braila ....am un Derbi GPR 50 salut, bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 salut in unele parti e asfalt uscat chiar dar in unele mai e gheata, umezeala ....pe centura e uscat Mesaj completat Mersi mult mosu'. Am sa tin cont. Aveti grija de voi si sa ne vedem cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Decembrie 25, 2009 Autor Share Postat Decembrie 25, 2009 sa fii sanatos sarbatori fericite tuturor Mesaj completat maine la ora 12 pt cine vrea sa scoata mobra la o tura scurta mergem pan la chiscani la cateva gogosi ne gasim in fata la cinema bulevard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_85t Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 merem. ne vedem acolo, cat mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 9, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2010 pt o prima plimbare de anu asta a fost super mai ales ca s-a terminat cu un gratar la garaj Mesaj completat http://motociclism.ingalati.net/viewtopic....1&start=240 poze de la petrecerea de aseara la mine la garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 pt o prima plimbare de anu asta a fost super mai ales ca s-a terminat cu un gratar la garajMesaj completat http://motociclism.ingalati.net/viewtopic....1&start=240 poze de la petrecerea de aseara la mine la garaj Man ,,, unde gasesc topicul cu baietii din braila??? sunt din braila si miam luat motor mai nou si ... nea vreau sa intru si eu in clan... poate imi zici si mie unde e e topicul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Salut,ce iti trebuie topic? mergi la Fantana si dai de ei acolo...in special pe la sfarsit de saptamana dupa amiaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Iunie 1, 2010 Autor Share Postat Iunie 1, 2010 Man ,,, unde gasesc topicul cu baietii din braila??? sunt din braila si miam luat motor mai nou si ... nea vreau sa intru si eu in clan... poate imi zici si mie unde e e topicul ... este un forum facut in zona galati braila tulcea uite link http://motociclism.ingalati.net/index.php?...cf1cee85....tre sa te inregistrezi sa poti face comentarii si sa vezi ce e pe acolo suntem cativa din gl si br care am pus bazele unei gasti nu clan sau club... unii mai vechi altii mai noi etc pe la pietre nu prea iesim dar sunt baieti pe acolo cum zice si gabi mai multi in weekend.....sa ne auzim cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulica Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 salutare,am o intrebare:unde pot sa gasesc un atelier de alezat cilindrul?va rog spunetimi...sunt din braila dar nu cunosc cine stie ce...voi daca sunteti cu motoarele poate cunoasteti.multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Iunie 7, 2010 Autor Share Postat Iunie 7, 2010 daca te duci in chercea si mergi pe comuna din paris dinspre rm sarat inspre focsani faci la dreapta pe deva si e acolo un atelier ...........intrebi acolo fac aia acolo fel de fel de kkturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeoH-D Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 (editat) merge cineva BRAILA-GALATI pe 9-11 la ploiesti la BIKE DAYS??? so punem deun BOLTZ Editat Iunie 26, 2010 de romeoH-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Iulie 19, 2010 Autor Share Postat Iulie 19, 2010 vineri la ora 6 dimineata se pleaca catre intrunirea de la predeal , punct de intalnire e peco omv buzaului colt cu centura la 6 fara 10....duminica cand se sparge gasca la predeal facem transfagarasanu ca tot suntem prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 6 dimineata? la maxim 9 esti acolo...nici nu se face deschiderea asa devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate