bursyllac Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 Salut.Am un Suzuki 650s K3 si ma bate gandul ca in ceva timp sa il schimb, motivul principal (cred ca e si singurul) fiind pozitia relativ inconfortabila pentru pilot, dar mai ales pentru pasager, la drumuri lungi. (Frecventa drumurilor lungi are sanse sa creasca doar daca pasagera va avea o pozitie mai confortabila). M-ar interesa ceva mai touring-oriented, daca se poate si cu veleitati de drumuri forestier, dar nu offroad pe bune.Ca idee, mi-ar placea o pozitie mai de touring (din poze, ar parea sa fie mai relaxanta pozitia de pe Suzuki GS500F, Honda CBF, sau Honda Hornet S)Problema principala e ca, ar trebui sa renunt la lucrul care imi place cel mai mult la SV: avantajele motorului in V:- acceleratie liniara, diesel-like- frana de motor puternica Poate ca astea sunt doar in capul meu, insa am incercat o singura alta motocicleta comparabila dpdv al capacitatii: Honda CBR600 (4 in linie, nu?) si nu mi-a placut deloc partea in care in prima parte a plajei de turatii motocicleta parea ca leneveste, iar apoi mai sa te dea jos. Iar comparativ cu SV-ul, mi se parea ca sta mai prost la partea de frana de motor.Ca buget, probabil ca ar fi ce as putea lua pe a mea, plus inca vreo 2k. De asemenea, probabil ca e important sa mentionez ca am inaltimea de 1,75.Ceva sugestii? Caut unicorni?Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 Suzuki V-Strom 650/1000 Ducati Multistrada 1000DS BMW R1100R/R1100S/R1100RS Yamaha TDM 900 Honda VFR800 spune-mi dacă mai vrei variante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Aprilie 16, 2016 Share Postat Aprilie 16, 2016 (editat) Tdm-ul cred ca e inalt pt 1.75cm V-Strom +1! Editat Aprilie 16, 2016 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Aprilie 16, 2016 Share Postat Aprilie 16, 2016 Deauville-ul din semnatura te incanta? Pretul e negociabil, caci am nevoie de bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Aprilie 16, 2016 Autor Share Postat Aprilie 16, 2016 Ca idee, nu ma grabesc foarte tare ( mai usurel cu bugetul si la momentul asta nu stiu daca o sa pot trece de 3500, per total ) Majoritatea sugestiilor de mai sus par faine. Am piticul asta pe creier cu feelingul de V2 si ingrijorarea pentru inaltime. Din punctul asta de vedere, V-stromul ar parea sa fie cel mai apropiat de SV dar pare mult mai scump decat un Varadero sau un TDM, din ce am vazut pana acum. » Post actualizat in 16 Apr 2016 11:19 Deauville-ul din semnatura te incanta? Pretul e negociabil, caci am nevoie de bani. Arata foarte bine, si din descrieri ar parea sa fie o varianta de inlocuire a SV-ului » Post actualizat in 16 Apr 2016 11:20 Problema e ca va mai dura pana voi putea efectiv sa il inlocuiesc. Deocamdata am inceput documentarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate