ClaSiC0 Postat Aprilie 17, 2016 Share Postat Aprilie 17, 2016 (editat) Salut! Am avut un accident la 40 km.h si am ramas uimit cum a putut sa ajunga motocicleta... Ideea este ca s-a strambat furca. Stiti cumva se poate indrepta? Si cam cat costa aceasta operatiune Editat Aprilie 17, 2016 de ClaSiC0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 ce motoreta e aia ? in functie de model e posibil sa scapi mai ieftin cu furca sh sau doar cu jambe noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat Aprilie 18, 2016 Autor Share Postat Aprilie 18, 2016 Yamaha yzf r125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 (editat) sansele sa fie si jugul stramb exista (deca slabesti si tevile culiseaza normal neingradite, poate jugul este ok, desi ideal este sa faci proba cu perfect drepte), deci o furca second este o optiune de luat in calcul, in special ca ai nevoie si de alte pe acolo si cumparate din acelasi loc pot deveni rentabile Editat Aprilie 18, 2016 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat Aprilie 18, 2016 Autor Share Postat Aprilie 18, 2016 Le-am dus astazi la indreptat... o sa le iau peste o saptamana si va zic cum au iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 Jambele se pot indrepta dar, absolut de fiecare data, o astfel de operatiune nu iese perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate