hardKnot Postat Aprilie 29, 2016 Autor Share Postat Aprilie 29, 2016 O sa fie ok. Benzinaria e si in poza de pe prima pagina. Eu unu' plec pe 2 roti si daca vine uraganu', deci see you there! 16 grade sunt super ok, daca bate si soarele efara stress. Mersul la 90-110 e la regim de incepator oricum.. consum si toate cele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 07:30....benzinaria goala ...mai stau mult dupa voi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Gata.. am bifat-o si pe asta. Distractie placuta celor ramasi la mare si sper ca si restul celor care s-au intors in Buc. sa fi ajuns cu bine. A fost frumos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regele Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Astept cu nerabdare urmatoarea ieseala.Poate ramanem si noi in Vama o noapte sa facem o machiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 A fost super. O sa postez maine sau poimaine filmuletele si pozele » Post actualizat in 01 May 2016 09:31 Iata pozele pe care le-am facut cu telefonul https://we.tl/87PsNnByGU iar mai jos este filmul. » Post actualizat in 01 May 2016 09:56 P.S. - dati si voi un subscribe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regele Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 Tare fain filmuletul, tre sa imi iau camera. Multam si pt poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 Felicitări pt. filmare, îmi place mult si muzica aleasa. Pe data viitoare. Voi prin Bucuresti pe unde va strângeți? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 Multumesc Eu de obicei ies pe la victoriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitical Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 Mda..chiar ma oftic ca nu am mers, si colac peste pupaza am reusit sambata sa imi rup si schimbatorul de viteze )!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regele Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 Lasa ca a venit vara acum.Repetam figura cat de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 ..... daca nu se schimba schimbarea sambata o luam spre Tulcea, Enisala etc, deci nu ma mai lipesc la gasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Mai 3, 2016 Autor Share Postat Mai 3, 2016 Eu m'am intors luni pe la 3 pe autostrada, la 6 eram la dristor A fost frumoasa tura, nu ne'am strans cat sa umplem benzinaria.. dar e de inteles cu Pastele si vremea de saptamana trecuta. Ca de obicei, oameni faini si voie buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 @zigzag, te pricepi la poze, nu gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Daca tot v-a deturnat zigzag-u' la Capul Dolojman si Enisala, mai inghesui si eu niste ... poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiuJFK Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 UP 2019, 3-5Mai cu plecare Vineri dimineata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Martie 18, 2019 Share Postat Martie 18, 2019 Septimiu,ma bag si eu,daca promiti sa-ti mai cumperi o oita roz,din dutyfree,ca-n 2015...:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate