Sari la conținut

Mitical

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mitical

  1. Mitical

    B 125 WLD

    Chiar ieri m-am intalnit cu el si cu un prieten de al lui la benzinarie intre Snagov si Ghermanesti. Sincer nu imi vine sa cred ca intru dimineata pe FB si vad ca a avut accident! Amandoi erau cu permise de A2, iar prietenul lui era fericit ca tocmai facuse primii 100 km cu motorul. Sper sa isi revina! Comentariile legate de a cui este vina, sunt irelevante. Avem prioritate, nu avem prioritate, noi oricum trebuie sa "belim" ochii la alsolut orice, pentru ca o greseala ne poate costa viata! Asfalt uscat (sau ud...irelevant) DAR FARA INCIDENTE!!!!
  2. Mda..ca sa ma oftic am ratat azi un Sony X1000V Cameră Action Cam 4K cu Wi-Fi şi GPS LA 700 RON + TRANSPORT! A stat 3 saptamani la vanzare, nu a luat-o nimeni, si dupa ce sun si ii cer detalii, iau pauza 10 min sa ma uit pe sold sa fiu sigur ca am banii pe card, si ciuciu...deja o daduse omul ! » Post actualizat in 14 Mar 2017 21:06 Multam Doctore, am vazut-o si pe asta, dar e cam slabutza. Cred ca pana la urma o sa iau Sony X1000VR sau Sony Action Cam 4K FDR-X3000 cu Wi-Fi® şi GPS. As opta pentru ultima, dar parca este prea mult!
  3. Ce camera care sa filmeze 1080p si sa aiba si GPS incorporat imi recomandati?
  4. Mda..chiar ma oftic ca nu am mers, si colac peste pupaza am reusit sambata sa imi rup si schimbatorul de viteze )!!!
  5. Sry baieti dar din pacate eu treb sa ma retrag din motive personale. Distractie placuta si asfalt uscat.
  6. Se pare ca sambata va fi vremea frumoasa, dar duminica ploaie. Daca este asa, eu vin, pap o pizza bag o bere, si o sa plec inapoi spre casa tot sambata!
  7. Neatza. Dupa ce ca este luni, mai si ploua afara si a trebuit sa las moto in garaj . Abia pe miercuri se pare ca isi revine vremea. Spor la cafeaua de dimineata!
×
×
  • Creează nouă...