Sari la conținut

Rulmenti made in China vs. made in Germany


paimei01
 Share

Postări Recomandate

Rulment jug Suzuki , unul din cei originali era made in china . Multi fabricanti de origine produc in China , marci de prestigiu germane ,italiene,frantuzesti etc .. toti produc si in China .. the great wall rulzz

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate ma intalnesc cu produse fabricate in China, direct de chinezi sau de firme consacrate, si mare diferenta la calitate nu este, in sensul ca amandoua sunt mai proaste decat cele fabricate in EU.

Simering care curge de la prima rotire a arborelui care iese dintr-un reductor, sau contactori care dupa cateva actionari nu mai fac contact. Atit simeringul cat si contactorul fabricate in China de firme EU (nu spui, persoana importanta :) ).

A nu se intelege ca toate se defecteaza, doar ca rata de defectare este mult mai mare la cele din China. Normal ca vreun mare MBA si-a facut socoteala cat costa sa schimbe in garantie marfa ieftina din China si cat costa la achizitie cea Made in Germany si a iesit pe plus. Parerea clientului sau prestigiul firmei prea putin conteaza. Banul sa iasa, asta doresc investitorii.

 

Cat despre filmulet e penibil. Ia un rulament si lasa-l fara pic de unsoare si se va invarti ''fara numar''. Pui o picatura de ulei (ca sa nu se vada precum vaselina) si se opreste dupa cateva ture. Doar sa nu pui rulmentul uscat intr-o instalatie ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...