Bobossus Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Salutare ! Am urmatoarea problema, am nevoie de ajutorul vostru. Poate cei care au mai avut acest model sau de pricep la mecanica sa ma intrume in directia cea buna. Am observat ca frana de pe fata nu se mai comporta OK. Prima oara am observat ca distanta de franare la maneta era din ce in ce mai mare, respectiv pana ajungeam sa franez trebuia sa apas pe ea aproape pana la capat, de sa imi prind si restul degetelor... auch ! Am fost la mecanic, mi-a schimbat lichidul si a observat faptul ca am foarte mult aer in sistemul de franare, a introdus un furtun mic langa / in etrieri si a iesit spuma de lichid, nu lichid. Dupa ce mi-a schimbat lichidul totul mergea super bine ... pana cand astazi am observat ca incet incet revine problema. De la ce poate sa fie ? Pot sa pierd lichid si sa nu imi dau seama (sunt ceva pete de lichid pe sub motor dar stiind ca odata schimbat antigelul (recent) ce este in plus se mai scurge? Pe unde este probabil sa intre aer ? Multumesc anticipat ! Spor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 (editat) Cauta alt mecanic. Nu vreau sa fiu sarcastic dar daca mecanicul nu si-a pus intrebarea cum de a aparut aerul... Editat Aprilie 29, 2016 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 ce pot sa iti spun ca si eu am probleme cu maneta de frana (sunt momente cand e asa moale ca merge aproape de capatul cursei). Dupa ce am aeresit-o (si nu a iesit aer deloc) probema persista asa ca mi-am comandat un kit pentru reconditionare (are practic toate componentele din cilindrul principal). Saptamana viitoare imi ajunge si daca nu rezolvi pana atunci iti pot spune daca s-a remediat problema au ba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Inlocuieste furtunele de frana, saibele de cupru de pe pompa/etrieri, serviseaza si etrierii, este necesar. Pui din nou alt lichid, aerisesti bine si cu siguranta scapi de problema. Sun motociclete cu frane foarte bune, dar au o varsta si chiar daca totul amintit mai sus pare ok la prima vedere, te asigur eu ca nu e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Aprilie 29, 2016 Autor Share Postat Aprilie 29, 2016 Cauta alt mecanic. Nu vreau sa fiu sarcastic dar daca mecanicul nu si-a pus intrebarea cum de a aparut aerul... E prima oara cand am dus motorul la el, probabil ca si-a imaginat ca mecanicul anterior nu facuse o treaba buna ... nush ce sa zic ... recomanda-mi tu un mecanic pe care il consideri OK pentru astfel de probleme. ce pot sa iti spun ca si eu am probleme cu maneta de frana (sunt momente cand e asa moale ca merge aproape de capatul cursei). Dupa ce am aeresit-o (si nu a iesit aer deloc) probema persista asa ca mi-am comandat un kit pentru reconditionare (are practic toate componentele din cilindrul principal). Saptamana viitoare imi ajunge si daca nu rezolvi pana atunci iti pot spune daca s-a remediat problema au ba. Apreciez, te tin la curent daca nu rezolv Inlocuieste furtunele de frana, saibele de cupru de pe pompa/etrieri, serviseaza si etrierii, este necesar. Pui din nou alt lichid, aerisesti bine si cu siguranta scapi de problema. Sun motociclete cu frane foarte bune, dar au o varsta si chiar daca totul amintit mai sus pare ok la prima vedere, te asigur eu ca nu e! Furca cu tot cu etrieri a fost servisata in noiembrie ... again ... de fostul meu mecanic. O sa ma uit la ce mi-ai recomandat si sa incep sa schimb, chiar nu e OK cum sunt franele acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 29, 2016 Admin Share Postat Aprilie 29, 2016 Mergi la altcineva sa-ti mai faca o aerisire si daca problema persista schimba kitul de reparatie pompa frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Aprilie 29, 2016 Autor Share Postat Aprilie 29, 2016 Acest altcineva ... recomandare de mecanic ceva prin Bucuresti care se pricepe la asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 29, 2016 Admin Share Postat Aprilie 29, 2016 Cesar, Tng, care sunt pe forum. In principiu aerisirea nu este ceva complicat si o poate face oricine care are o pompa de aerisire si indemanare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Aprilie 29, 2016 Autor Share Postat Aprilie 29, 2016 Multumesc pentru recomandari guys, o sa trec la treaba de saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate