adisis Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 Cica se indreapta vremea!!! Propun un drum pe asfalt prin Tărlești, Intorsura Buzaului ,Teliu,Baltile de laReci spre Lepsa pana la Burca si intorcerea din nou pe Lepsa( ca merita de doua ori la cum e asfaltul si peisajul ) Brasov-DN1,Bucuresti. Ritmul de mers sustinut cum zic unii, ca sa putem face druml de 680km,in 11-12 ore.Masa de prinz la Hanul Nufarul Reci sau cadem de acord. Eu plec din Snagov pe Dn1 la un 7:40 pe la 8 sa fiu la Petrom centura Ploiesti unde eventual ne intalnim. Va bagati careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 Era recent un coleg care spunea ca vrea sa mearga pe Lepsa. /index.php?/topic/737900-stare-drum-buzau-nehoiu-intorsura-buzaului-reci/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markyinxs Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 cred ca e mai bine sa va intoarceti de la Vidra sau chiar de la Valea Sarii. acolo se termina drumul interesant. in Vidra sau in Burca nu prea aveti ce sa vedeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Mai 17, 2016 Autor Share Postat Mai 17, 2016 Da cred ca merg maxim pana la Vidra,merci colegu! Nu misca nimeni roata joi? Va temeti de ploaie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 (editat) Daca i vremea buna vin si eu 90%. Pune si traseul ca sa stiu ce ai de gind, poate mai corup o mobra doua ... Editat Mai 17, 2016 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Mai 18, 2016 Autor Share Postat Mai 18, 2016 Te astept cu drag Contabil mai ales ca ne potrivim la mers. Nu pot pune decat o poza cu traseul,mergem prin niste sate dragute cu asfalt bun pana spre Siriu (ii multumesc lui Robert B ca mi le-a aratat) apoi o luam in sus spre Reci -Lepsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Aveți grijă că la intrarea în Vidra dinspre Tîrgu Secuiesc (este acolo pe dreapta o benzinărie Lupinocom) mai au obiceiul să stea polițiștii cu radarul. Dacă nu-s acolo la peco, îi găsiți un pic mai în față. Dar vă puteți întoarce liniștit de la Valea Sării, în Vidra nu e nimic interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Este numai asfalt Adi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Ma tenta sa zic ca vin si eu dar acum imi dau seama ca tu vrei sa mergi maine. Din pacate n-am cum sa-mi iau liber. Daca decalezi pt weekend poate poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Mai 18, 2016 Autor Share Postat Mai 18, 2016 Zambesc,merci de sfaturi. Da e numai asfalt,oricum Lepsa o stii ca ai fost anul trecut parca. Maine se face tura,Zigzag.Duminica as putea sa ies iar daca e ok.vremea.Ai idei de traseu pt.wk? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Initial ma gandeam la Cheia-Rasnov-Campulung-Targoviste dar acum parca m-ar tenta mai mult traseul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Place Lepsa .... poate prea mult ... mi e sa nu las si pe acolo o scarita. Daca mergem doar noi ..... se poate intirzia cu 45 min traseul? (daca nu deranjeaza). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Mai 18, 2016 Autor Share Postat Mai 18, 2016 Da Mihai putem intarzia un pic ca recuperam noi dupa aia daca e cazul.Ne auzim si pe tel daca vrei. Zig o sa povestim traseul dupa sa sti cum a fost,daca vrei sa-l faci. Recomandari de masa are cineva pe traseul de mai sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 (editat) I'm in! Ma intalnesc cu contabilul la 8.15 pe centura Bucuresti la benzinaria Rompetrol, imediat dupa Voluntari catre Stefanesti. La 9 suntem la Petrom Ploiesti. Editat Mai 18, 2016 de d a n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 (editat) +1 pentru 9 la Ploiesti. Noi mergem pe autostrada Adi, nu-mi place DN-ul . » Post actualizat in 18 May 2016 13:04 Eu am mincat in Tirg ..... nimic special (oricum orasul zici ca a incremenit in timp cam 30 ani). Editat Mai 18, 2016 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Mai 18, 2016 Autor Share Postat Mai 18, 2016 Asa ramane va astept la 9 in Petrom cent.Ploiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Mersi Adi .... noi mai ducem copiii la gradi/ scoala .... alea, alea .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boby-HRZ Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Prezent si eu maine la Petrom Ploiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Pai vine si Lex ..... deci .... e bine, minim 5 maxim 7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markyinxs Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 (editat) uitasem sa va zic, la prima trecere pe Ojdula ar fi bine sa fiti atenti la direle de noroi lasate de utilajele alora de ne taie padurile. oamenii ies din padure cu namol pe roti si lasa urme serioase. eu am fost ultima data pe Valea sarii - Lepsa - Tg. Secuiesc acum 3 saptamani si erau 3 - 4 locuri in care erau dire de noroi si balti pe varful curbei, ramase dupa ploi. in rest drumul era impecabil pe zona aia. din pacate dupa ce am trecut eu am auzit niste prieteni zicand ca in aceeasi zi a cazut pe zonele alea inoroite un baiat de la falgelum dei, care mai avea si pasagera. zona in care ies aia din paduri cu noroi este intre Gresu si Tg. Secuiesc, in afara localitatilor, unde sunt curbele cele mai frumoase. de aia va zic, poate ar merita ca la prima trecere sa pastrati o mica rezerva, sa nu-i dati maxim. vedeti daca e vreo surpiriza neplacuta si la intoarcere stiti exact ce si cum si ii puteti da blana. distractie placuta. Editat Mai 18, 2016 de markyinxs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Mai 18, 2016 Autor Share Postat Mai 18, 2016 Hai ca s-a intregit grupul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 (editat) Aproape ... lipseste Cata, care a prins incredere in mobra (a schimbat si gumele....). Ai avut o idee buna cu traseul .... ne-ai scos din casa. Editat Mai 18, 2016 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Vrum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Mai 19, 2016 Autor Share Postat Mai 19, 2016 Sa nu va imbracati de vara ca prin Covasna cica sunt maxim 12 grade dar nu ploua. Hai ne miscam si noi mai cu talent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Gata sefu'. Apa, paie si bataie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate