Sari la conținut

Accident Bucuresti - Piata 13 Septembrie


alexranac
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 80
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Fii dom'le serios...

Refuz sa fiu serios...stiu cum sint aia seriosii!

Dar ca sa nu afecteze imaginea cuiva, uite rectific: farul din Shanghai (http://www.giz.ro/stiinta/top-10-cele-mai-mari-porturi-40291/)... :peace:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu. aia de numeste ocolire de obstacol cand sta. Nu depasire!

 

Eu inca nu sunt convins cu treaba aia cu depasirea pe linie continua! Pana mea, au trecut niste ani de cand am luat permisul, dar eu imi aduc aminte ca aveai voie cu mobra daca nu depaseai linia continua.

 

cat despre cat il ajuta pe "berbecul" de mine proiectorul noaptea...pai cam ajuta prietene. daca tu nu urmaresti marginea drumului noaptea...e cam nasol.

 

Farul ala al meu de ceata nu deranjeaza absolut deloc atata timp cat bate jos si in lateral pe sensul meu. Nu e in ochii tai daca e pus corect. Imi place in schimb ca nu vi se pare o problema faza lunga ziua, dar e o problema proiectorul noaptea!

 

Gata, de data asta chiar zbor! Mai scriu diseara daca aveti chef de cearta. Dar asta daca o puteti pastra la nivel decent. Got that Efu? Nu de alta, dar sincer sa fiu nu cred ca stii tu cat de berbec sunt eu sau altu' care merg cu proiectoarele :)

Lucian,proiectoarele DE CEATA nu deranjeaza pe timp de zi, dar noaptea, in conditii meteo normale,deranjeaza. Se contopesc cu luxii de la faza scurta si da acel efect orbitor. Nu degeaba este reglementat in lege.O groaza am vazut ca tine,pana mi a picat pata si am ridicat xenonele de scurta(n are rost lunga sau proiectoarele, crede ma),sa i vezi cum trageau ca maimutele de manete :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Citesc si ma minunez: cum dracu' motocicletele nu sunt autovehicule? Chiar si mopedele sunt autovehicule. Nu stau acum sa caut textul de lege dar sunt sigur pe afirmatiile mele. Am dat textul de lege in alta postare a mea, mai demult. Mopedele sunt autovehicule din 2013, de cand s-a introdus categoria AM.

Am mai vazut discutii despre depasirea pe linia continua ( cu trecere peste, fara trecere, etc). Nu poti trece peste linia continua in nicio situatie, chiar daca trebuie sa depasesti caruta. Daca ai loc pe langa ea, pana in linie, treci. Daca nu, stai. Si, apropos de moto si depasire fara trecere peste linie insa in zona de actiune a indicatorului depasirea interzisa, e un topic in zona legislatie unde un coleg a ramas fara permis.

Poate e omenesc ca fiecare sa cunoasca legislatia din vremea cand a dat examenul pentru permis, dar totusi unele lucruri s-au mai schimbat. Parerea mea e ca nesimtirea in trafic combinata cu infrastructura pe care o avem si de care onor CNADNR isi bate joc contribuie semnificativ la astfel de intamplari nefericite. As vrea sa faceti un exercitiu de imaginatie: in zona in care a intors Solenza era linie simpla, discontinua. Ar fi schimbat asta cu ceva producerea sau dinamica accidentului? Si varianta B: solentza ar fi semnalizat stanga, ar fi iesit incet din coloana, soferul s-ar fi asigurat cu ambii ochi larg deschisi si ar fi intors usurel in acelasi loc, peste dubla continua. Care din cele doua exercitii de imaginatie credeti voi ca ar fi schimbat accidentul? Intrebarea e retorica... Nu astept neaparat un raspuns. Dar parerea mea e ca in varianta B soferul s-ar fi ales cel mult cu injuraturile colegului nostru pentru ca macar el ar fi avut timp sa observe si sa reactioneze.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...