sparco_alex Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 In 2013 am avut un RS de 125 pe care am reusit sa ma invat, iar acum am trecut la ceva mai mare, dupa 3 ani de stat doar pe 4 roti. Am ales un Kawasaki ZXR 250 din 1992, cu motor in 4 cilindrii, bun pentru categoria mea A2. O am de 3 zile, am facut cam 100 km si momentan sunt foarte multumit. As dori sa ii fac schimburile. Ma poate indruma cineva ce sa iau? Ce ulei, ce filtru si de unde? De asemenea as dori sa o vopesc, poate vine cineva cu niste idei. Eu as fi vrut albastru estoril complet+lac mat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Corect. Fara gume si frane vopseaua nu va sta prea mult timp pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sparco_alex Postat Mai 19, 2016 Autor Share Postat Mai 19, 2016 Nu necesita pentru moment. Motocicleta am luat-o de la o fata care lucra un service moto. Am fost cu ea si la alti mecanici si e ok din punct de vedere tehnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sparco_alex Postat Mai 19, 2016 Autor Share Postat Mai 19, 2016 Chiar m-am uitat la DOT acum..fata e ok..dupa 2012 mi se pare, iar spatele...dezastru, 2004, deci se pare ca necesita anvelopa spate. Se pare ca nu e chiar asa OK motocicleta.. De restul nu stiu detalii...dar vreau sa le fac. Imi puteti da niste indicatii? Cum fac furca? Ce ulei? De unde iau piese? De asemenea la frana ce trebuie sa fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sparco_alex Postat Mai 19, 2016 Autor Share Postat Mai 19, 2016 Multumesc mult de indrumari ! Cunostinte de mecanica si scule am. Masinile care le-am avut pana acum le-am reparat singur, de la schimb de ulei pana la schimb de ambreaj, grup, etc. Pentru anvelope am vorbit, saptamana viitoare imi ajung. Pentru furca de unde iau ulei, simeringuri si cuzineti? De asemenea si rulmentii pentru jug? Frana e ok, placute noi din ce vad, discurile sunt ok. As vrea sa ii schimb si eu fltre si ulei. De unde le procur si ce ulei sa ii bag? De asemnea ce bujii sa ii bag? Trebuie curatat ceva pe la motor? Sa dau carburatoare jos sa le curat? Ar fi ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Nu necesita pentru moment. Motocicleta am luat-o de la o fata care lucra un service moto. Am fost cu ea si la alti mecanici si e ok din punct de vedere tehnic. Te-au pacalit. Poti fi convins de asta. Nu fi credul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 L-au pacalit in primul rand vanzandu-i acest model de motocicleta. In locul tau ramaneam la R125 fara doar si poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 Pusa la punct e o motocicletă foarte distractivă. Nu se compară cu RS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 pe cheia jucaria asta invarte casca in cap la raiderii cu miare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 Ce ma?albastru estoril?:-)). Ii dublezi pretul, chiar si daca ai vopsi-o kakaniu de ferentari. Plimba-te cu ea pana crapa, si oe urma ia-ti un motor la care sa gasesti macar piese de schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sparco_alex Postat Septembrie 13, 2016 Autor Share Postat Septembrie 13, 2016 Motocicleta a trecut printr-o mica reconditionare ca sa zic asa: -frane servisate(desfacute, curatate, gresate, lichid nou) -robinet benzina reconditionat -carburi curatate -toata instalatia electrica desfacuta, matisata si mufele date cu spray de contact -vopsita verde Kawasaki+ Xirallic albastru+ lac Standox HS. Toate suruburile au fost schimbate si au fost puse piulite cu blocare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Foarte frumos. Pune-i niște stickere si e gata. Off topic: Kawa punea în 92 furca usd pe motoarele de 250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate