gildutza Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Lupii Liberi este festivalul libertatii, al muzicii bune, al prietenilor de peste tot si al oamenilor buni, indragostiti de rock, de motoare, de libertate. Da! E adevarat! Lupii Liberi Editia a III-a se desfasoara in aceasi locatie intre 22-24 Iulie 2016. Vom incerca sa recreem aceasi atmosfera de libertate, muzica si distractie. Camparea, dusurile, toaletele si accesul raman in continuare gratuite si asa vor ramane mereu. Va asteptam la muzica buna, concursuri, focurile imense de tabara si nu in ultimul rand, sa ciocnim un pahar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANELUTA Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 recream Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Unde se desfasoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 In acceasi locatie :-) Scrie pe afis "Rasnov" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 (editat) Scrie pe afis "Rasnov" Ahaa... ! Care afis ? Editat Mai 29, 2016 de shpixy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Lupii Liberi este festivalul libertatii, al muzicii bune, al prietenilor de peste tot si al oamenilor buni, indragostiti de rock, de motoare, de libertate. Da! E adevarat! Lupii Liberi Editia a III-a se desfasoara in aceasi locatie intre 22-24 Iulie 2016. Vom incerca sa recreem aceasi atmosfera de libertate, muzica si distractie. Camparea, dusurile, toaletele si accesul raman in continuare gratuite si asa vor ramane mereu. Va asteptam la muzica buna, concursuri, focurile imense de tabara si nu in ultimul rand, sa ciocnim un pahar. festival.jpg unde anume in rasnov?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 unde va fi? in Rasnov! unde??? in Rasnov...bine dar unde se tine? IN RASNOV IN P**A MEA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 unde va fi? in Rasnov! unde??? in Rasnov...bine dar unde se tine? IN RASNOV IN P**A MEA!!! pe stanga la girator... nu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 exact exact... » Post actualizat in 29 May 2016 15:43acum lasand misto-urile, poate aflam si noi mai multe detalii. cum, unde, cat, campare, bere, gagici, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gildutza Postat Mai 31, 2016 Autor Share Postat Mai 31, 2016 recream Multumesc » Post actualizat in 31 May 2016 07:50 Evenimentul se va desfasura langa pensiunea Damar, strada Glajeriei (drumul spre Diham). Cine vine dinspre Paraul Rece, inainte de a ajunge in drumul national Brasov - Bran, face stanga, imediat dupa ultima casa. Cine vine dinspre Brasov, Bran, va vira la dreapta. Revin eu cu o harta si oricum vor fi indicatoare pe drum. Participarea la eveniment este gratuita (campare, dusuri, toalete), preturile vor ramane la fel de rezonabile ca anul trecut. Vor fi pregatite ceaune cu ciorba, gratare, bere, tarii, vin, etc. Vor canta trupe rock vineri si sambata. Voi anunta programul in curand. » Post actualizat in 13 Jun 2016 17:55 Salut, Asa cum am promis, revin cu ultimele noutati. Vineri vor canta Bucium si sambata Kempes. Va tin la curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gildutza Postat Iulie 20, 2016 Autor Share Postat Iulie 20, 2016 Salut programul a fost postat Ne vedem acolo!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Daca e cineva interesat de plecare in grup, putem sa discutam aici sau pe topicul pe care l-am creat acum cateva zile: /index.php?/topic/739885-lupii-liberi-plecare-vineri-22-iulie-seara/?hl=%2Blupii+%2Bliberi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 OFF: din toti cei enumerati am auzit doar de Bucovina si Kempes. Daca Lupu' cel rau aproape ca e headliner sambata, nu vreau sa ma gandesc cum suna restul. Pe astia, "Lupu'", avand in vedere ce nume si-au pus, am fost curios sa-i ascult cum suna (search pe you tube). Intr-adevar sint unii care nu au simtul ridicolului (macar daca erau unii de 15 ani...). Nu ma refer stict la scufita rosie... eu nu vad nici vocal, nici instrumental... nimic! O sa ajunga rockul cam ca maneaua. Pe pagina FB a evenimentului s-au anuntat cele 5 trupe "necunoscute": sunt artisti emerging care poate nu au avut ocazia sa cante in fata unui public mare. Ca vor canta bine sau rau, ramane la latitudinea fiecaruia. Eu sper ca o sa fiu placut surprins. Daca nu, beau o bere si astept headlinerii. Campul e mare si e loc de activitati . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 Rimio ,ai grija cu berile ca tu esti păţit:-D Distractie sa aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 Rimio ,ai grija cu berile ca tu esti păţit:-D Distractie sa aveti Vezi ca a fost week-end-ul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 Rimio ,ai grija cu berile ca tu esti păţit:-D Distractie sa aveti Vezi ca a fost week-end-ul trecut Am fost. Am fost cuminte . A meritat drumul, Bucovina FTW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate