skaarj Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 Aleko, ti-am dat un mesaj privat, nu stiu daca l-ai primit. Trece-ma te rog cu o camera dubla pentru vineri si sambata. Am inteles ca intalnirea e incepand de vineri, trece cumva vreun grup prin zona Ploiestiului? Pe DN1 e nenorocire inspre brasov, asa ca nenea militianu recomanda varianta asta: Ploiesti - Boldesti-scaieni - Valenii de Munte - Maneciu/Ungureni - Cheia - (d'aici serpentinele naibii) - Sacele - Brasov. Zona o stiu cat de cat, ma mai ajuta si GPS ca am unde sa-l instalez. Acu nu stiu exact unde vine locu de intalnire (plaiu foii) si am o miorlaitoare pe langa mine care ma miorlaie sa las calculatorul si sa viu la somn. Mai analizez situatia maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 24, 2016 Autor Share Postat Iulie 24, 2016 Skaarj, ti-am raspuns la PM, nu mai sunt locuri la 7 Crai, cautam in preajma.Din centrul vechi al Zarnestiului este indicator turistic: Plaiul Foii , un drum calcaros care duce din Zarnesti pana in Plaiul Foii pe langa raul Barsa. Tabara este in continuarea drumului dupa Plaiul Foii, vreo 3-400 m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skaarj Postat Iulie 24, 2016 Share Postat Iulie 24, 2016 (editat) Buuun... deci cortu ca ala e gratis. Pe varianta boldesti-scaieni se ocoleste mult, e cu vreo 40 de km in plus. Eu plec Vineri din Ploiesti. Inca sunt in dubii daca s-o iau pe DN1 prin Campina spre Brasov (si imi fierb motoru mergand in coloana), sau sa ocolesc nitel prin Targoviste si de acolo sa urc spre Sinaia. Mai pleaca cineva vineri si trece prin unu din astea doua locuri? Ne intalnim sa fim grup mare de motociclisti? Editat Iulie 24, 2016 de skaarj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Iulie 24, 2016 Share Postat Iulie 24, 2016 Aleko, ti-am dat un mesaj privat, nu stiu daca l-ai primit. Trece-ma te rog cu o camera dubla pentru vineri si sambata. Am inteles ca intalnirea e incepand de vineri, trece cumva vreun grup prin zona Ploiestiului? Pe DN1 e nenorocire inspre brasov, asa ca nenea militianu recomanda varianta asta: Ploiesti - Boldesti-scaieni - Valenii de Munte - Maneciu/Ungureni - Cheia - (d'aici serpentinele naibii) - Sacele - Brasov. Zona o stiu cat de cat, ma mai ajuta si GPS ca am unde sa-l instalez. Acu nu stiu exact unde vine locu de intalnire (plaiu foii) si am o miorlaitoare pe langa mine care ma miorlaie sa las calculatorul si sa viu la somn. Mai analizez situatia maine. Eeee la somn.Vrajeala.Tinerete fara batranete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Imediat dupa podul de la Predeal, stanga, si ajungi la Rasnov pe Paraul Rece. Dupa aia Rasnov -> Zarnesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skaarj Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 ...buuun.... daca nu pleaca nimeni vineri, atunci se aduna vreun grup de plecare sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Eu plec vineri dimineata Vasilica, pe Targoviste - Campulung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius dneperistu Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Salut skaarj eu plec sambata pe la 6 din Bucuresti cu niprul meu impreuna cu alte 2-3 moto cu ataj daca vrei te luam din Ploiesti pe la 8 pe traseul Bucuresti-PLoiesti-Sinaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Eu plec vineri dar mi-e imposibil in clipa asta sa stiu la ce ora. Oricum pana in pranz. Revin joi cu ceva mai sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skaarj Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Bun. Sambata la 8 sunt la petrom la iesirea spre brasov. Multunesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius dneperistu Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 Ok atunci la petrom la 8 ne putem auzi la tel poate mai intervine ceva 0731026942 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skaarj Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 (editat) [0727] [179] [914] [0766] [309] [663] Cereti sa vi-l dea pe Vasea. Daca ramaneti careva in drum la intrunire, dati de stire si vad cum carpim treaba. Ca data trecuta la Campulung. Electrica sau remorcare, la mine mecanica pute. Editat Iulie 26, 2016 de skaarj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 Niste coordonate GPS sau ceva instructiuni cum sa ajungem din Zarnesti in locatia cu pricina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 De la Plaiul Foii, adulmeci mirosul de 2T! Pe aceasta pagina mai sus e explicat, dar tu fara GPS, esti ca iepurele fara bicicleta, nu te poti descurca! Setezi la Trabi coordonatele GPS si .....gaz pana la destinatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titiawo Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 sal.. daca vin si eu cu un nipru cu motor de ural ma primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius dneperistu Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 Te primim dar numai daca este verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skaarj Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 Si sa nu aiba nevoie de cheie, lera sau izoleu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu.tomica Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 (editat) Va salut baieti ! Sper sa ajung si eu la Petrom Ploiesti la 08.00 dc ma hotarasc sa vin va sun inainte sa stabilim detalii Daca ma primiti pe drum cu o jawa cu atas Editat Iulie 27, 2016 de silviu.tomica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skaarj Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 (editat) Prognoza meteo zice ca-i rost de baie pe gratis https://weather.com/en-GB/weather/5day/l/ROXX5091:1:RO Sambata sanse de ploaie 100% Sa speram ca se schimba vremea. Editat Iulie 28, 2016 de skaarj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 28, 2016 Autor Share Postat Iulie 28, 2016 Ba nu mai goni mușterii. Aici vremea super, cer senin, soare chiar si la ora asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 Baaaa....am vorbit cu vremea si a promis ca este de treaba...aduc grataru` si niste fleici..asa ca sa nu faceti figuri cu jetu` Ce- promis ramane asa.....din pacate nu pot veni cu2 roti....asigurarea no limit....de banii aia mai bine carne si berula....aveti grija MARE la drum si va asteapta Cuxi cu niste fleici intoarse si nelipsita Sticla cu Farmece. Drumuri bune si sa ne vedem cu bine Va pup Cuxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 Pi cai. Mâine dimineaţă vă dau deşteptarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skaarj Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 Maine dimineata la 8 sunt in benzinaria Petrom, iesirea din Ploiesti spre Brasov. Aduc si o mâță botoasa in atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 Tot in jur de ora aia vin si eu cu brabantu'! Daca nu ne incadram la 8 la petrom, incerc sa va ajung din urma! Ma uit dupa Jawa, Ural, Nipru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu.tomica Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 Eu la 05.30 plec din bz...asa mi am propus.....daca totul e in regula...merg de nebun singur .....daca nu ne găsim pe drum....Nu ma asteptati la Petrom.....Drum bun sa aveti cu totii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate