The Game Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Avand in vedere ca acest topic a ajuns pana la pagina 89 si eu inca nu am contribuit iata si 2-3 poze de la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Faine, bling-bling...dar care'i Harley ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 aia pe care scrie triumph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Aaaa, ok, merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 va salut motociclisti clujeni. dupa multe cautari, unele dezamagiri si multe anunturi/forumuri citite mi-am gasit in sfarsit motorul. Kawasaki EN-500 din 94 cu 38.000 km. vineri am trecut poligonul pt categoria A si azi merg sa imi ridic dovada. foarte greu m-am abtinut in weekend sa nu o scot la o tura dar am zis ca mai bine le fac pe toate ca la carte. ma apuc sa fac experienta si pe viitorul cat mai apropiat sper sa ma pot alatura comunitatii la drumuri si intalniri . va doresc doar zile cu soare si asfalt uscat. Tudor. Felicitari, foarte frumoasa motocicleta! Bine ai venit in marea gradina (zoologica) a chopper-istilor din Cluj! Si eu tot cu un EN500C mi-am reinceput viata de motociclist, acum la a doua (sau a treia?) tinerete. Te asteptam maine la Casa Vikingilor din Grigo, ca sa o prezinti mai bine, hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Avand in vedere ca acest topic a ajuns pana la pagina 89 si eu inca nu am contribuit iata si 2-3 poze de la mine... Vine concurenta tare din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Faine, bling-bling...dar care'i Harley ? Nu stiu unde am ramas cu nr ca io nu ma leg de nimeni si altu ba. Cred ca scorul e undeva la 0-6. Dar in fine nu vrea omul sa ingropam sacurea. aia pe care scrie triumph Iar la postul asta simt un usor 0-7 ... Nu-i stres numerotarea merge mai departe.... Bine ai venit in marea gradina (zoologica) a chopper-istilor din Cluj! Andy aici sa pun 0-8 sau ramane in continuare 0-7 sa nu fiu Warn-at de incorectitudine la arbitraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Faina masina ai Zoran ! 0-9 ? + smartu 0-10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Nu stiu unde am ramas cu nr ca io nu ma leg de nimeni si altu ba. Cred ca scorul e undeva la 0-6. Dar in fine nu vrea omul sa ingropam sacurea. Initial am vrut sa'ti raspund pe PM, dar totusi prefer aici, pt ca nu imi e rusine sa recunosc ca sunt afon intr'ale motoarelor chopper, crucisatoare sau ce alte denumiri mai poarta motoarele rokerilor. Deci, Zoran, imi cer scuze ca nu am recunoscut Haleyu de la o posta distanta, dar atata timp cat nu e ingropat in noroi, nu ma atrage. Inca o data imi cer scuze pt simplu fapt ca nu sunt un adept al marcii americane si nu visez noaptea cu HD. Deci, scorul poate linistit scadea cu un punct. P.S: Din p.m.d.v linistit poti ingropa securea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Initial am vrut sa'ti raspund pe PM, dar totusi prefer aici, pt ca nu imi e rusine sa recunosc ca sunt afon intr'ale motoarelor chopper, crucisatoare sau ce alte denumiri mai poarta motoarele rokerilor. Deci, Zoran, imi cer scuze ca nu am recunoscut Haleyu de la o posta distanta, dar atata timp cat nu e ingropat in noroi, nu ma atrage. Inca o data imi cer scuze pt simplu fapt ca nu sunt un adept al marcii americane si nu visez noaptea cu HD. Deci, scorul poate linistit scadea cu un punct. P.S: Din p.m.d.v linistit poti ingropa securea De ce ti se pare in vreun topic sau post de al meu ca eu visez harley noaptea.Din potriva cosmare am eventual.Dar ordinea in poza cum arata e din cauza ca ala e cel mai bicicleta dinte ele si santpuse in ordinea volumo crescatoare. Daca faceam poza de dincolo nu mai vedeati decat unul. In fine atentie ca intrati pe off topic , eu insa eram perfect on topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twenty Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 zoran,nu te mintii singur ca nu visezi harley , de cand te stiu ai geaca harley,parca aveai si un bar cu ceva denumire pe acolo,ai si patchuri cu harley pe ceva vesta. deci ,e clar ca visai harley ...restul sunt doar niste chestii aiurea de marketing. nu zice nimeni ca sportsterul nu e harley,dar trebuie sa stii sa il apreciezi . pt oameni ca tine,s-au facut v rodurile,sau ultimele generatii de customuri din fabrica. oameni care nu au gusturi proprii.nu au idei. semnat Marc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 de fiecare data cand intru pe topic-urile de Cluj, acelasi subiect ... oricum din alea Harley-ul ii cea mai faina ... probabil si merge cel mai bine a la chopper daca stii ce si cum ... pacat de ea de fapt, totul exprima asa de clar ce se intampla in ultima vreme acolo, ... pacat ... ceva ceva aduce cu anii '90 cand incepeau taranii (in sensul rau) sa-si puna zorzoane cromate pe dacii sau poate de doctor ii nevoie, sau mai bine o sedinta cu Fotzey si compania ... off topic probabil si no offence pana la urma on topic: asta imi placea mie demult ... pt.'97-98 daca retin bine, era ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 de fiecare data cand intru pe topic-urile de Cluj, acelasi subiect ... oricum din alea Harley-ul ii cea mai faina ... probabil si merge cel mai bine a la chopper daca stii ce si cum ... pacat de ea Daca credeti ca e asa de ok si de bun , se poate cumpara cu incredere. 5500euro. plus ceva accesrii ce mi-au ramas de la ea..... zoran,nu te mintii singur ca nu visezi harley , de cand te stiu ai geaca harley,parca aveai si un bar cu ceva denumire pe acolo,ai si patchuri cu harley pe ceva vesta. deci ,e clar ca visai harley ...restul sunt doar niste chestii aiurea de marketing. nu zice nimeni ca sportsterul nu e harley,dar trebuie sa stii sa il apreciezi . pt oameni ca tine,s-au facut v rodurile,sau ultimele generatii de customuri din fabrica. oameni care nu au gusturi proprii.nu au idei. semnat Marc Vesta am primit cadou, iar barul era denumit cand inca stiam ca HARLEY e de renume, dar e doar de nume..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark1tdr Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) Felicitari, foarte frumoasa motocicleta! Bine ai venit in marea gradina (zoologica) a chopper-istilor din Cluj! Si eu tot cu un EN500C mi-am reinceput viata de motociclist, acum la a doua (sau a treia?) tinerete. Te asteptam maine la Casa Vikingilor din Grigo, ca sa o prezinti mai bine, hai norock! multumesc . am ceva probleme la un cilindru si mai trebuie si inmatriculata, dupa ce e gata cu toate o sa trec si eu sa va cunosc. pana atunci numai bine Editat Aprilie 27, 2012 de dark1tdr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szocspeti Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 (editat) hop si eu cu asta noua Aprilia RSV Mille contine: 2000'; pearl white; derestricted; rp manifold + dual link mod; termignoni carbon final; sp titanium chip; k&n; iridium sparks; 520 D.I.D. ZVM2 conversion + 16/42 gearing; full ohlins; 16mm brembo cyl., brembo racing hoses + calipers + pads; full 6000K xenon conversion + headlight mod; oem led taillight + turn signals; mra double bubble; carbon dash + cover; single seat unit; rizoma levers + accesories; 120+200/50/ZR17 dunlop sportmax d211 Editat Iunie 15, 2012 de szocspeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Frumoasa, sa ai Bucegi...pardon, am vrut sa zic Noroc de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 Am retrecut la o pasiune mai veche, naked. MotoGuzzi Breva, motor V2 de 1100. Consum destul de mic, din ce am vazut in cei 200 de km parcursi pana acum. O tinuta de drum incredibila. Cuplu cat cuprinde. Daca mai sunt detinatori de MotoGuzzi in Cluj, mi-ar placea sa ii intalnesc. Salut cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 Foarte frumos modelul...multi km frumosi cu ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 (editat) + = / + ITP + RAR = Editat Iunie 16, 2012 de ghiavolu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 da si porschele ala din garaj ii al tau??? Eu am vrut sa intreb de chestia aia cu GPL......Cumva ceva pt sport extrem??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Motorul care asteapta sezonul.Tot nu am renuntat la macar o parte din Transalp, V-twin. Salut , Vai cat m-am putut uita dupa Deauville. Pana la urma am luat transalp, m-am gandit ca e mai adecvat drumurilor noastre. Cineva mi-a spus ca e destul de rigid si in momentul achizitieie nu erau Deauville-uri de vanzare. Apropo, foarte faina culoarea si esapamentul. Sa ai parte de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 25, 2012 Autor Share Postat August 25, 2012 Am retrecut la o pasiune mai veche, naked. MotoGuzzi Breva, motor V2 de 1100. Consum destul de mic, din ce am vazut in cei 200 de km parcursi pana acum. O tinuta de drum incredibila. Cuplu cat cuprinde. Daca mai sunt detinatori de MotoGuzzi in Cluj, mi-ar placea sa ii intalnesc. Salut cu farul! am vazut motorul,jows langa sanex,acolo la blocul nou,foarte frumoasa si e IMENSA!!!in poze nu se vede,dar e masiva rau .SA AI NOROC DE EA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Noua achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Noua achizitie Foarte foarte faina. e al 2lea FJR pe care il vad in cluj in decurs de 2-3 saptamani. sa ai parte de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Frumos motor. Sa aveti parte numai de drumuri bune impreuna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate