cervo Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 frumusel motorul. sa ai noroc de el. daca te rog ai putea face o poza la suportul pt proiectoare ca vreau sa-mi fac si eu unul si ma uit la mai multe modele si sa vad care si cum imi place. Am sa-ti trimit poza cu sistemul. dar cel mai probabil in we, pentru ca nu ajung acasa pe lumina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Am sa-ti trimit poza cu sistemul. dar cel mai probabil in we, pentru ca nu ajung acasa pe lumina... oricand....nu e graba. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 (editat) noua mea jucarie.jpg.JPG Noua mea jucarie... R1100 Gs '96 felicitari!! sa te bucuri de ea ( sau el? ) ) scuze, Sa VA bucurati de ea ( el ). Editat Ianuarie 24, 2013 de dromamobilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 felicitari!! sa te bucuri de ea ( sau el? ) )scuze, Sa VA bucurati de ea ( el ). Multumim, si poate reusim anul asta sa facem ceva tura impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 Multumim, si poate reusim anul asta sa facem ceva tura impreuna Noi vrem anul asta un Amsterdam, daca toate o sa fie ok. Ce zici? Fumam ceva? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 (editat) daa ma .... daca nu luam poate nici acuma nu aveam Varadero.... pai ai vazut si tu in cate pungi si cutii am adus (dar ii complet si perfect) -defapt o sa fie perfect daca ajung sa schimb si lanturile de distributie(deja au sosit numa n-am timp) (stii ca ma tem de lanturi )tot motocicleta am slefuit cu stangu ca dreptu era rupt (din cauza unui lant de pompa ulei rupt intr-un Kawasaki) deci AVETI GRIJA CU LANTURI . Noua achizitie DSCN0386.jpg si eu si eu , traiasca ebay pentru EA, cricul central si pentru mine, ceasul Editat Ianuarie 26, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 vezi ca de pe partea dreapta nu ai poze....mai baga vreo 10 sa fim lamuriti complet am o intrebare dar fara sa te superi.....esti narcisist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 (editat) vezi ca de pe partea dreapta nu ai poze....mai baga vreo 10 sa fim lamuriti complet am o intrebare dar fara sa te superi.....esti narcisist? Daca mai vrei poti spune linistit mai am, nu ma supar dar te deranjeaza pozele ?? Editat Ianuarie 26, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 Despre ce motocicleta e vorba...la ce is pozele de mai sus ? Nu mai ai cateva sa vad si despre ce mobra e vorba ? Multumesc. P.S Cat e ceasul ? E de vanzare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 Despre ce motocicleta e vorba...la ce is pozele de mai sus ? Nu mai ai cateva sa vad si despre ce mobra e vorba ? Multumesc. P.S Cat e ceasul ? E de vanzare ? aaaa!!! cum nu!!! pt tine Yzule? oricand cu placere iote , pai se poate daca crezi ca mai este nevoie spune si pun , mai sunt doritori ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 (editat) frectie....ceva poze asa mai......impunatoare/spectaculoasa......sub un tren sau ceva de genu....that sh*t i would love too see !! Editat Ianuarie 26, 2013 de Endlessdays Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 Aaa... Varadero...ma gandeam io ca nu'i BMW... No naspa...in concluzie NU merci ! Pastreaza pt tine pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 Aaa... Varadero...ma gandeam io ca nu'i BMW... No naspa...in concluzie NU merci ! Pastreaza pt tine pozele... :crack: :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 Tot mai fain e Tenereul din '93...macar ala nu e ''puscatura''. Apropo...stiu un Tenere de vanzare...bun de tot. Atat doar ca i'is afumate bujiile de cum il duce omu' subturat, sa nu'i consume...cica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 (editat) frectie....ceva poze asa mai......impunatoare/spectaculoasa......sub un tren sau ceva de genu....that sh*t i would love too see !! se poate si asta da-mi numa zundapp-ul tau imprumut si rezolvam , il tap io su tren ca nu ma doare mana Tot mai fain e Tenereul din '93...macar ala nu e ''puscatura''. Apropo...stiu un Tenere de vanzare...bun de tot. Atat doar ca i'is afumate bujiile de cum il duce omu' subturat, sa nu'i consume...cica . Yzule da link sa vada si okiul meu Editat Ianuarie 26, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 N'am link, dar gasesc numarul omului...Kiki il cheama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 (editat) no ca so dus dreacu si topicu asta bravo Yzule , da nu-i bai ca fac eu sa fie on topic Editat Ianuarie 26, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 N-ai tu fata de asa ceva. Nici nu cred ca ai fi in stare sa-l ridici de pe jos sa nu mai vorbim de "tapat" In primul rand motorul meu e mult superior tie. Vrei un exemplu banal? E pe INJECTIE! si e mai vechi ca al tau ) Pe vremea cand Bmw-ul si Zundapp-ul faceau motoare reusite care fac parte din istoria omenirii (e vorba de al 2-lea razboi mondial daca esti prea prost sa-ti dai seama la ce ma refer) Honda...care s-a infiintat in `41 si facea segmenti. Asa ca lasa aerele alea ale tale ca ai o simpla chinezarie, de aceea hondele sunt asa multe si ieftine pe piata....ca sunt facute la kg...tipic chinezesc. Nu stiu daca ai observat dar esti cam singurul care rade la glumele tale....deja incepi sa o dai spre penibil...cred ca toti am aprecia daca te-ai abtine PS.invata frate sa vorbesti si sa scrii corect gramatical ca totusi ai deja o varsta...viitor tatic sau daca nu esti tatic deja (nu stiu si nu-mi pasa) dar sa ca-ti atraga atentia unu de 25 de ani pt. ortografie....mi se pare din nou....penibil... Eu mi-am spus parerile si ma retrag.....stiu vorba aia "nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita" si sunt ferm convins ca o sa revii cu o replica de 2 bani...tipic tie....dar asta e...viata continua. Weekend placut in continuare Avand in vedere ce am scris eu mai sus as dori sa-mi cer scuze public fata de Vlady_80 (pt ca am cohones si nu mi-e jena sa recunosc cand gresesc) pt acuzatile facute la adresa lui din cauza unui moment impulsiv generate de niste "frustrari" provenite de la alte persoane/ situatii. Sa nu aveti imprersia ca fac asta pt ca m-a sunat sa ma ameninte sau alte chestii. Am avut o discutie normala si civilizata prin care mi-am cerut scuze fata de el pt rabufnirea mea. A fost o greseala din partea mea sa-mi exprim parerea(de moment generata de stres si alte chestii) despre o persoana care abia o cunosc, in public unde fiecare persoana interpreteaza cum vrea el.Trebuia sa am o discutie cu el pe privat si nu sa-mi spal furele in public cum se face des pe forumul asta (molipsitor). Inca o data in cer scuze fata de Vlady pt situatia creata fara nici un motiv si sper sa ne vedem cu bine la primavara prin trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 Da...dar oricum BMW'ul e mai smecher si mai fitzos. Dar Vlady stie asta..de aia cred ca e nitel suparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herur Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 Frustrari la maxim Eu o am mai mare, el o are mai groasa ) Doamne ajuta sa nu va dati in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 Scuza'mi indiscretia...dar de unde stii tu ca el o are mai mare ? Cu ce ocazie ai aflat acest aspect ? Pardon, scuzati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 frumusel motorul. sa ai noroc de el. daca te rog ai putea face o poza la suportul pt proiectoare ca vreau sa-mi fac si eu unul si ma uit la mai multe modele si sa vad care si cum imi place. Poza cu suportul de proiectoare. Prinderea e facuta in suruburile de fixare ale "ciocului de rata" :-) Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 Mno hop si eu cu Suzyca mea si cu Cebereul:)) Marca/Model: Suzuki GS 450 E An fabricatie: 1981 Motor: 448 cmc,42 cp A fost pusa la vanzare dar m-am razgandit si nu o mai vand:) Marca/Model: Honda CBR 600 F3 An fabricatie: 1998 Motor: 600 cmc,105 cp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herur Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 Scuza'mi indiscretia...dar de unde stii tu ca el o are mai mare ? Cu ce ocazie ai aflat acest aspect ? Pardon, scuzati ! Citind topicul cu Poze Functia Search ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate