gabi18051991 Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Salut! Pentru Sambata se baga cineva la o tura Bucuresti - Targu Secuiesc - Focsani - Bucuresti? Eu vreau sa merg pentru drumul Targu Secuiesc - Focsani restul libertate. Plecare cat mai devreme, mers civilizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Sunt si eu interesat de tura asta, dar sambata nu pot sigur. Poate duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Duminica se anunta ploi pe rupte...just saying. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Iunie 30, 2016 Autor Share Postat Iunie 30, 2016 Din motive de vreme am pus sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Lucian Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Salut! Pentru Sambata se baga cineva la o tura Bucuresti - Targu Secuiesc - Focsani - Bucuresti? Eu vreau sa merg pentru drumul Targu Secuiesc - Focsani restul libertate. Plecare cat mai devreme, mers civilizat. Salut, eu tocmai ce am fost weekend-ul trecut, e super tare drumul. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Iunie 30, 2016 Autor Share Postat Iunie 30, 2016 Un sfat legat de drum? Un restaurant bun? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Lucian Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 La restaurant nu m-am oprit, dar de drum pot sa iti zic ca e super bun... unpic mai incolo de Cascada Putnei, la vreo cateva curbe, inainte de un tunel mic, se termina asfaltul pe partea dreapta, pentru vreo 10 metri. In rest nu este nici o groapa sau ceva de genu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Iunie 30, 2016 Autor Share Postat Iunie 30, 2016 Multumesc pentru pont. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Am auzit ca drumul este foarte frumos. Daca aveti de gand sa va opriti in Focsani, puteti manca la 'Davids', ori o pizza reusita la 'Wasserman'. In caz ca doriti sa va-ndulciti, cofetaria 'Teatru' are niste prajituri si inghetata super. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Iunie 30, 2016 Autor Share Postat Iunie 30, 2016 Multumesc. Sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate