Impartial Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 (editat) Salut, Am gasit mobra asta in Cluj: http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=625333 Am mai plecat odata prin tara dupa o mobra si am fost dezamagit. Daca ar putea cineva sa o vizioneze si sa-mi spuna parerea lui, mi-ar fi de mare ajutor. La randul meu pot sa ajut in Bucuresti. Propietarul spune ca e picata pe dreapta si revopsita carena, moto a fost achizitionata de la un amic, cauciucurile sunt terminate si au dot din 2010. Spune ca suruburile, carenele sunt originale, singurul lucru schimbat de el a fost cablul de ambreiaj. Un sfat, un ochi critic e binevenit. Cinstea e inclusa! Multumesc. Editat Iulie 5, 2016 de Impartial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 E model 2008, oglinzile sunt de la modelul 2009 si sa fii atent la carenaje. Mie mi se pare ca plasticele nu se mai potrivesc cum trebuie pe forma farurilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Impartial Postat Iulie 5, 2016 Autor Share Postat Iulie 5, 2016 (editat) E model 2008, oglinzile sunt de la modelul 2009 si sa fii atent la carenaje. Mie mi se pare ca plasticele nu se mai potrivesc cum trebuie pe forma farurilor. I-am spus si eu din start ca e modelul 2008, dar in carte ar fi 2009. Am observat ca se intampla des asta la noi. Multumesc de observatie, intr-adevar plasticele nu se potrivesc pe forma farurilor, se vede clar asta la cel drept, iar oglinzile sunt de la modelul urmator. Editat Iulie 5, 2016 de Impartial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 De ce nu o iei pe a lui frigider? E ceva mai veche, dar e aci aproape și știi ce cumperi. » Post actualizat in 05 Jul 2016 10:28I-am spus si eu din start ca e modelul 2008, dar in carte ar fi 2009. Am observat ca se intampla des asta la noi. Dacă e import Italia, se explică. Acolo se trece în carte data primei înmatriculări, independent de anul fabricației. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 Pe langa cele zise de baietii de mai sus, mi se pare....doar mi se pare ca anvelopa spate prezinta urme de burnout. Mie mi-ar da de gandit nitel. Da' eu sunt mai paranoic asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 Pe langa cele zise de baietii de mai sus, mi se pare....doar mi se pare ca anvelopa spate prezinta urme de burnout. Nu știu despre burnout, dar urme de uzură laterală sigur nu prezintă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Impartial Postat Iulie 5, 2016 Autor Share Postat Iulie 5, 2016 (editat) Nu știu despre burnout, dar urme de uzură laterală sigur nu prezintă Dap, pare forjata pe linie dreapta, asta + vechimea cauciucurilor+carenajul farurilor sugereaza la prima vedere ca nu prea a fost ingrijita. Si legata de cea a lui frigider, sa zicem doar ca depaseste bugetul, dar iti multumesc de sugestie si deasemenea iti multumesc de explicatia cu anul fabricatiei, nu stiam ca se procedeaza asa in Italia. Am avut un VFR model 93, iar in carte la anul fabricatiei era 94. Acum stiu de ce. Merci. Editat Iulie 5, 2016 de Impartial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Impartial Postat Iulie 5, 2016 Autor Share Postat Iulie 5, 2016 Am mai gasit ceva, este "vanduta" de user-ul Lex din Cluj, este mobra unui prieten, baiatul a fost foarte sincer la telefon, mi-a spus ca a fost scapata pe jos, carena dreapta sparta, reparata si revopsita, carena frontala inlocuita cu carena de fibra, prinderile difera, are mai multe defecte optice minore, nu se potrivesc gaurile si de aceea nu sta la fel de bine, de aici si faurile care nu stau tocmai corect, dar ca mecanic e ok si ca nu a fost folosita mai deloc in ultimii 2 ani de zile. Cauciucuri dot 2010, suruburi lipsa ici si colo. Motoreta a fost adusa din Italia. http://olx.ro/oferta/kawasaki-zx-6r-2008-ID6AcbO.html#be14da2870 Nu cred ca ma intereseaza, dar am zis sa scriu aici ce am vorbit cu el in ideea ca mai sunt si altii interesati. Pare ca mi-o caut cu lumanarea, dar am vazut cam ce era de vazut prin Bucuresti ( nu numai modelul asta ) si parca n-as vrea iar sa trec prin ce-am trecut cu ultima mobra. Aparent toate's la fel, sau n-am gasit inca ce trebuie. Va multumesc pentru raspunsuri, chiar m-au ajutat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 Dacă ai curajul să încerci ceva diferit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 Sunt aici si eu sa raspund ti-am raspuns ca motocicleta e a unui prieten si a fost picata pe dreapta, el m-a rugat sa il ajut cu vanzarea ei ca e tot timpul plecat. Eu i-am zis din start de cand a luat motorul ca nu o sa se poata bucura de el din cauza ca e prea mic, apoi a zis ca e rigida... e genu de prieten din grup care e motociclist si il vezi pe motor maxim de 2 ori pe an. Clar motorul lui mai are nevoie de cosmetizare, dar si pretul nu e unul exagerat. Tehnic pot zice ca e chiar bun. » Post actualizat in 05 Jul 2016 12:27Apropo ca mi-am amintit, un an stiu ca a pierdut si cheile si era disperat ca nu le gasea, ulterior le-a gasit dupa ceva birou.. Are toate cele 3 chei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Impartial Postat Iulie 6, 2016 Autor Share Postat Iulie 6, 2016 (editat) Dacă ai curajul să încerci ceva diferit... Am vazut-o si mi-a placut destul de mult, arat putin ciudat pe ea la 1.90 m, dar e in carti. Merci pentru sugestie . Editat Iulie 6, 2016 de Impartial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiSV Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 /index.php?/topic/739045-ducati-749-dark-vand-sau-schimb-cu-monster-s4r-sau-s2r-1000/ Daca vrei intr-adevar un motor bun. Ramasase se ma suni in weekend.Ce s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Impartial Postat Iulie 20, 2016 Autor Share Postat Iulie 20, 2016 Chiar ma gandeam sa iti scriu pe topic, e de departe cea mai ok pe care am vizionat-o. Imi cer scuze ca nu am mai sunat, am avut casa in lucru ( inca e ), duminica la ora 3 noaptea am "terminat" si am reusit sa facem dormitorul locuibil. A fost un sprint, ca eram satul sa locuiesc la fini, la Stefan cel Mare ( unde ne-am si intalnit ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat Iulie 24, 2016 Share Postat Iulie 24, 2016 un bking ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate