Clau Claudiu Marian Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Buna stie cineva in Deva unde se pot schimba cauciucuri moto ? O adresa cv daca se poate . Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_virusd Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Salut, Eu le schimb la baieti la Santuhalm, vulcanizarea aceea mare alaturata Petromului care inca functioneaza. Ei au ceva suporti speciali de plastic pe care vine janta. N-or reusit niciodata sa-mi zgarie jentile.. deocamdata ) Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Salut, O vulcanizare pe strada Horea (la poalele cetatii), Uniflor Glass se numeste firma daca nu ma insel. O gasesti usor, este la strada pe partea stanga cum mergi spre iesirea din Deva, dupa Petrom. Alta, este pe strada Ulpia, in curte la fosta Coratrans (in spatele unitatii de pompieri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clau Claudiu Marian Postat Iulie 15, 2016 Autor Share Postat Iulie 15, 2016 Va multumesc frumos , am reusit sa-l schimb . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate