porky08 Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 Baiatul pare ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 Un topic atemporal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
porky08 Postat Iulie 19, 2016 Autor Share Postat Iulie 19, 2016 CBR600 galben- verde CT07YUA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 Baiatul pare ok... WAU!!! Cum ti-ai dat seama,i-ai luat pulsul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 Eu zic ca e cel putin nefericit in momentele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skr Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 (editat) Salut, cunoaște cineva motorul sau proprietarul? Accidentul s a produs acum câteva minute Din câte am înțeles băiatul e la spital, conștient. A spus ca e din chitila » Post actualizat in 19 Jul 2016 15:27. Editat Iulie 19, 2016 de skr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 /index.php?/topic/739926-accident-sos-chitilei-acum/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skr Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 Scuze, nu am văzut postul. Rog un moderator sa îl șteargă sau sa îl contopeasca cu celălalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Răzvan Drăgoi Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 https://www.facebook.com/groups/InfoTraficBucuresti/permalink/1112944212095234/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 Sanatate si recuperare colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazuu Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 (editat) Baiatul este la Spitalul Elias , ok din cate am inteles , nu stiu daca are rupturi / fisuri etc. Cheia am lasat-o la un politist si o sa i-o lase baiatului caci o sa mearga la el la spital . Sanatate pilotului ! Editat Iulie 19, 2016 de trazuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 Hai că am sa încerc să vă lămuresc eu cât de cât. Este vorba despre un CBR F4i din 02 (cred) cu număr de CT însă din câte am auzit baiatul este din comuna Chitila. Motoristul este la Elias, din cate am înțeles imediat după impact s-ar fi ridicat pe picioarele lui, dp care ar fi leșinat. Din primele cercetări reiese că el al fi de vină (spusele martorilor și ale polițiștilor). Din câte am înțeles cele două mașini lovite au oprit la trecere de pietoni iar el nu a mai reușit sa frâneze și a intrat în ele (din ce se vorbea la fața locului). În apărarea motoristului pot spune ca pe jos este chestia aia cauciucata (marcaj trecere de pietoni) și cel mai probabil a alunecat pe el. Bine...la ce gume are motoreta nici nu ma miră. Moto am luat-o noi (Bazi) și este dusă la un service moto. Dacă îl cunoaște careva pe rider este rugat să mă sune (PM) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 Cel putin moto e in siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 Hai că ai fost mai rapid. Atunci nu mai pun eu poze. Mulțumim lui Ștefan de la GO Racing...băiat fin, ne- a primit moto și ne - a dat un lanț ca să o putem lega. Sry pt eventuale greșeli de scriere... scriu dp telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazuu Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 ... din cate am înțeles imediat după impact s-ar fi ridicat pe picioarele lui, dp care ar fi leșinat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 Hai că am sa încerc să vă lămuresc eu cât de cât. Este vorba despre un CBR F4i din 02 (cred) cu număr de CT însă din câte am auzit baiatul este din comuna Chitila. Motoristul este la Elias, din cate am înțeles imediat după impact s-ar fi ridicat pe picioarele lui, dp care ar fi leșinat. Din primele cercetări reiese că el al fi de vină (spusele martorilor și ale polițiștilor). Din câte am înțeles cele două mașini lovite au oprit la trecere de pietoni iar el nu a mai reușit sa frâneze și a intrat în ele (din ce se vorbea la fața locului). În apărarea motoristului pot spune ca pe jos este chestia aia cauciucata (marcaj trecere de pietoni) și cel mai probabil a alunecat pe el. Bine...la ce gume are motoreta nici nu ma miră. Moto am luat-o noi (Bazi) și este dusă la un service moto. Dacă îl cunoaște careva pe rider este rugat să mă sune (PM) F4i nu. Nu are aerisirile asa. E f4 carburatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate