lentzyu Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 Salut.Ma poate ajuta cineva cu o proba la o geaca Alpinestar Celer marimea 52?Vreau sa o comand de pe ebay..ideea e ca nu stiu daca difera masura fata de Dainese, pt ca 52 Dainede imi vine perfect.Astept niste feedback-uri!ms » Post actualizat in 21 Jul 2016 06:39 Am uitat sa precizez ca sunt din Bucuresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 Daca zici ca 52 de la Dainese iti vine perfect, cred ca ai nevoie de 54 de la Alpinestars. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lentzyu Postat Iulie 21, 2016 Autor Share Postat Iulie 21, 2016 Ok..ms.citisem ca difera un pic marimile de asta ar fi ideal sa probez un alpinestar 52 ca sa imi dau seama!ms frumos oricum!o zi faina sa ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ride.ride Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 eu am 1.71 si 67 kg si port 52 la alpinestars gp pro. in general la alpinestars trebuie luat cu o marime mai mare decat porti de obicei, altfel abia inchizi fermoarul ) » Post actualizat in 21 Jul 2016 07:23plus ca daca te prind 2 3 ploi, si e fixa , o sa te stranga dupa aceea(pielea lor se strange la ud), asa ca dupa parerea mea e bine sa fie un pic lejera.Am varianta originala, nu vreo chinerazie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 Am 1.70 și 70kg. În general port S. Am Celer mărimea 48 (S). Îmi vine turnată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lentzyu Postat Iulie 21, 2016 Autor Share Postat Iulie 21, 2016 Multumesc pentru informatii... eu am 1.75 si 74 kg, dar sunt foarte lat in spate... 'Ride' esti din Buc?daca da lasa-mi si mie pe privat numarul tau,poate trec pe la tine sa probez si eu 52 tau.ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 Dainese 52, un model mai sport, port si eu si imi vine f bine. Cand am probat alpinestars, tot un model mai sport, 52 imi era mica, 54 prea mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ride.ride Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 sunt din suceava. cred ca un 54 ti-ar veni , dupa marimi. eu nu sunt asa lat , si 52 e destul de fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
destroyerr30 Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 Salut, eu am incercat acea geaca anul trecut la Louis si imi venea perfect marimea 54 la 1.77cm inaltime si undeva pe la 73kg . Mentionez ca si eu sunt mai lat la spate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lentzyu Postat Iulie 21, 2016 Autor Share Postat Iulie 21, 2016 multumesc tuturor pentru informatii...ceea ce gasisem eu era un 52..dupa informatiile de la voi, sigur am nevoie de un 54! Va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate