hardKnot Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 Salutare, o plecare spre Transfagarasan cu intoarcere pe Rasnov maine dimineata.. tenteaza pe cineva? Intalnire in Petromul de la iesirea pe A1(Bucuresti-Pitesti) la un ora 08:00, mers somnoros pe autostrada si ritm de plimbare.. oprit la poze si la un pastrav la Cartisoara. Cam 500km, plecat dimineata intors seara cu ranjetul pe fata Daca sunt doritori, dati un semn 1. HardKnot & CO - SV650 2. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 poate 30 iulie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 Iunie ? Imediat scriem august Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Iulie 29, 2016 Autor Share Postat Iulie 29, 2016 Iulie.. incerc sa mai trag si eu de vara, ce vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 duminica ies si eu pe cheia brasov retur pe Siriu. in caz ca te razgandesti tinem legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 duminica ies si eu pe cheia brasov retur pe Siriu. in caz ca te razgandesti tinem legatura ai bani de dentist???? la ce valuri sunt in asfalt pe cheia sigur iti ciobesti dantura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 ai bani de dentist???? la ce valuri sunt in asfalt pe cheia sigur iti ciobesti dantura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 ai bani de dentist???? la ce valuri sunt in asfalt pe cheia sigur iti ciobesti dantura cand nu au fost? in curbele stranse doar in 2007 cand au asfaltat nu au fost din 2008 franele camioanelor au inceput cu denivelarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 Nu se baga nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 (editat) mare atentie la ce ore ajungeti sus la balea lac,am fost cu masina sambata trecuta si era ambuteiaj in ambele sensuri de aproape 1-2km...am sstat cam aproape o ora doar ca sa trec dintr-o parte in alta...blocaj total..masini motoare autobuze....toata lumea incerca sa intre in parcare,soferii de autobuze se parcau in mijlocul soselei....multi soferi nervosi....multa neatentie...si motociclisti care dadeau in goarna pe contrasens ....de evitat neaparat zona in jurul orelor 12-4 ...cand se mananca de pranz aglomeratia e maxima....am facut si transalpina si era mult mai ok. Editat Iulie 29, 2016 de mad_max_86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 Clar ! nu mai ai unde da o fuga ... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 Cum s a anuntat vremea pentru maine in zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 De vulcanii aia noroiosi (Buzau, cred) stie cineva ceva, e ceva de vazut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 Eu as face o plimbare duminica. Poate ceva spre Lepsa dar nu e batut in cuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 Am fost sambata trecuta. Drum excelent dupa Cartisoara pana la Balea Lac. Nici dupa nu e rau... Have fun, hardKnot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 Eu as face o plimbare duminica. Poate ceva spre Lepsa dar nu e batut in cuie. maine o LEPSA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 maine o LEPSA? Pai nu sunt foarte sigur ca ne potrivim la ritmul de mers. Tie-ti place sa alergi, mie sa ma plimb. Cred ca ar fi neplacut pentru amandoi, tu sa stai dupa mine sau eu sa ma chinui sa ma tin dupa tine. Deci as tinde sa spun pas. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 As face si eu o Lepsa maine. Hotaram ceva mai concret? » Post actualizat in 30 Jul 2016 07:39 Dar astazi mai pleaca cineva pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 (editat) Pai nu sunt foarte sigur ca ne potrivim la ritmul de mers. Tie-ti place sa alergi, mie sa ma plimb. Cred ca ar fi neplacut pentru amandoi, tu sa stai dupa mine sau eu sa ma chinui sa ma tin dupa tine. Deci as tinde sa spun pas. Numai bine! ok man ai dreptate daca iesi la tura de plimbatnici eu nu rup drumul in doua dar nici nu vreau sa o lalai have fun si merci de idee ..cu lepsa Editat Iulie 30, 2016 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 ok man ai dreptate daca iesi la tura de plimbat nici eu nu rup drumul in doua dar nici nu vreau sa o lalai have fun si merci de idee ..cu lepsa » Post actualizat in 30 Jul 2016 07:58 Salutare. Putem incerca sa plecam impreuna si in cazul in care o iei inainte ne mai intalnim cand faci o pauza de benzina sau de mancat? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 mare atentie la ce ore ajungeti sus la balea lac,am fost cu masina sambata trecuta si era ambuteiaj in ambele sensuri de aproape 1-2km...am sstat cam aproape o ora doar ca sa trec dintr-o parte in alta...blocaj total..masini motoare autobuze....toata lumea incerca sa intre in parcare,soferii de autobuze se parcau in mijlocul soselei....multi soferi nervosi....multa neatentie...si motociclisti care dadeau in goarna pe contrasens ....de evitat neaparat zona in jurul orelor 12-4 ...cand se mananca de pranz aglomeratia e maxima....am facut si transalpina si era mult mai ok. Clar ! nu mai ai unde da o fuga ... ! deaia ma feresc de asfalt ca draqu de tamaie... pe Transalpina urc daca ma duc prin Sadu - Valea Fumoasa... spre Balea cand este drumul inchis sau NU in weekend... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 spre Balea cand este drumul inchis sau NU in weekend... Eu am fost luni dimineata acu vreo 2 saptamani. Era full. Cozi kilometrice la Balea, parcare plina la Vidraru. Multa lume care merge incet, multi biciclisti. Pe Transalpina (duminica) era mult mai liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate