Andrei Grigore Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 Buna seara! Urmeaza sa ii fac itp-ul motocicletei mele. Am verificat seriile de sasiu si motor si corespund cu cele din cartea de identitate a motocicletei. Totusi, am observat ca pe chiuloasa e gravat "200C". Asta inseamna ca chiuloasa vine de la un motor de 200cc? Nu prea as crede asta pentru ca pare a fi la fel de uzata ca si motorul (original), si are emblema Cagiva, la fel ca si motorul. Pe langa asta, o chiuloasa mai mare ar trebui sa incurce putin motorul, nu? Merge normal, chiar foarte bine. Totusi, o sa am probleme la itp daca am chiuloasa de la un motor de 200 cc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Grigore Postat August 8, 2016 Autor Share Postat August 8, 2016 Specifica si cat este in acte...ca sa intelegem nedumerirea Am uitat... Motocicleta este de 125cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 Pai 200C este acelasi cu 200cc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 Mergi linistit la ITP, daca seriile corespund nu vei avea probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 O avea 200 absente, daca e chiuloasa inseamna ca-i cam place sa traga chiulul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 cilindreea este marcata pe cilindru nu pe chiuloasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 (editat) CHIULASA... chiuloasa... ...unii e in mod natural ghelbani, unii se simt cineva doar daca e ghiolbani. Simplu! ghelbán, ghelbáni s. m. (arg.) om fără educație sau cu apucături grosolane (var. ghiolban). Sursa: dexonline Editat August 9, 2016 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 CHIULASA... chiuloasa... ...unii e in mod natural ghelbani, unii se simt cineva doar daca e ghiolbani. Simplu! ghelbán, ghelbáni s. m. (arg.) om fără educație sau cu apucături grosolane (var. ghiolban). Sursa: dexonline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 din pacate gramatica nu schimba rolul acelei bucati de aluminiu care este pusa peste cilindru sau cilindrii ! iar acea bucata de aluminiu in cazul nostru nu stie defapt unde e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate