m72story Postat Februarie 11, 2021 Share Postat Februarie 11, 2021 Nu pot sa inteleg...intotdeauna cand e vorba de bani se face liniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Februarie 11, 2021 Share Postat Februarie 11, 2021 Depinde cum ai noroc, pe mine o barca de atas de Dnepr pe care am montat-o pe Uralul de mai jos m-a costat acum cinci ani in jur de 1500 lei cu materiale si sablare incluse. Asta era: Si ca sa termin tot atasul cu roti refacute, lumini, scaun, tampoane, etc m-a dus 1000 de euro, fara sa pun manopera si alergatura mea. Iar cand pui la vanzare ceva toti spun ca e scump dar ei habar nu au ce eforturi faci ca sa faci din asta: Asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Februarie 18, 2021 Share Postat Februarie 18, 2021 La 11.02.2021 la 6:53, m72story a spus: Nu pot sa inteleg...intotdeauna cand e vorba de bani se face liniste. Pretul de achiziție al atasului Duna a fost 1000 ron si cand va fi gata va trece lejer de 1500 euro, nu stiu exact cat, pentru ca întotdeauna mai apare cate ceva mic si foarte scump, probabil va ajunge catre 2000€, pretul de la manopera difera si in functie de calitatea pe care o dorești Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate