Serban88 Postat August 18, 2016 Autor Share Postat August 18, 2016 Vă mulțumesc mult pentru sfaturi, cat și lecțiile dure de gramatică care s-au dus aici , am ajuns împreună cu un tip care se pricepe la concluzia ca l-am putea îndrepta, dar problema rămâne ca nu găsesc carena de față sub nici o formă...bine, am gasit-o pe ebay germania sau UK, dar ma întreb dacă reușesc sa dau de cineva din 19 milioane de romani care să o aducă!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Userul Garcya parca aduce ... avea si topic facut pe la sectiunea vanzari/cumparari ... » Post actualizat in 18 Aug 2016 08:33Ia d'aici /index.php?/topic/736455-comenzi-ebaycouk-amazoncouk-orice-site-din-uk-chiar-daca-nu-tr/&do=findComment&comment=2656364 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Vă mulțumesc mult pentru sfaturi, cat și lecțiile dure de gramatică care s-au dus aici , am ajuns împreună cu un tip care se pricepe la concluzia ca l-am putea îndrepta, dar problema rămâne ca nu găsesc carena de față sub nici o formă...bine, am gasit-o pe ebay germania sau UK, dar ma întreb dacă reușesc sa dau de cineva din 19 milioane de romani care să o aducă!!! Ai incercat sa iei legatura cu user-ul doua.roti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Daca ai gasit pe ebay de ce nu ti-o comanzi tu direct? Nu inteleg nevoia unui intermediar in acest caz.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban88 Postat August 18, 2016 Autor Share Postat August 18, 2016 Nu e vorba de intermediar, e vorba ca carena e 80 de euro plus 60 transport, ceea ce e mult în opinia mea, de asta caut în Ro, sau pe cineva care aduce direct din China...nu e vorba de intermediar, e vorba de un preț mai redus și o complicație mai mică! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate