Saprodvl Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 Despre ce vorbiti voi aici? Stie cineva clar daca accidentul s-a intamplat in linie dreapta? Pana una alta, drumul Gheorgheni - Toplita este virajat si cu asfalt foarte bun. Cati nu ne-am aflat in situatia sa rulam cu viteza mare in aliniament si sa ne surprinda un viraj? Adica pe viraje nu ai cum sa adormi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saprodvl Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 "Două persoane au decedat după ce s-au răsturnat cu motocicleta în afara Drumului Național European 578, între localitățile între Sărmaş şi Gheorgheni, din cauza vitezei excesive, susțin polițiștii." Coreland pozitivist intrebarea cu sustinerea: se pare ca ai cum sa adormi pe viraje, mai ales din cauza vitezei excesive (in speta). Este normal, ca motociclist, cand adormi, sa accelerezi, mai ales in timpulul somnului (ratiunii). Din somnul ratiunii se nasc monstrii: te alegi cu dosar penal pentru ucidere din culpa in scopul reeducarii penale. Pentru ca mortul trebuie sa fie intotdeauna de vina. Nu? » Post actualizat in 31 Aug 2016 23:11 P.S. Am folosit reducerea la absurd din logica matematica. Ok man, daca nu au fost martori permite-mi sa am incredere 0 in politia romana. In orice caz sunt zeci de scenarii, eu mi-am dat cu presupusul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 .... » Post actualizat in 31 Aug 2016 23:11 P.S. Am folosit reducerea la absurd din logica matematica. doar ai vrut, dar nu ti-a iesit.... mai incearca si daca aplici corect si demonstrezi ceea ce sustii, atunci sigur vei fi tu Dumnezeul motociclismului (si vei lua ignore de la @Alex_en) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 Nu-si ia ignore. Il tolereaza, EXPERTII sunt atei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 mai conteza cum s-a intamplat? (din sursa neoficiala am auzit ca au avut vreo 80hm/h si au iesit in decor, repet, de la niste prieteni bikeri din zona am auzit treaba asta) rezultatul final sub linie este: doi oameni au murit, si au ramas gemenii de 12 ani orfani..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
on-x Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 Off, pacat.. de copii, orfani de la varsta asta. RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 Ceea ce multi motociclisti se prefac ca nu stiu si nu vor sa spuna pe forum este ca nu exista accidente usoare sau tamponari moto,ci doar accidente mortale. Adica nu scapi cu viata, nu te dai jos din masina rasturnata in sant si zici: mama,cum am troznit-o, data viitoare ma cumintesc...Nu, la moto ai facut un accident si ai si murit, indiferent ca aveai prioritate, gume noi moi sau erai cu girofarul ca trecea dom' ministru. Ai cazut si ai murit fara sa existe comentarii,analize, rasete de dupa, mistocareli, declaratii la politie. Concluzia, o intelege fiecare,cat vrea sa inteleaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 Serios?? Eu am cazut in total de vreo 5-6 ori, nici nu mai stiu exact, si ghici ce, traiesc. Ce spui tu e bine, orice accident care cu masina s-ar solda intr-un fender bender, pe motor e potential mortal. Inainte sa te sui pe motor ar trebui sa te gandesti bine la riscul de a petrece urmatoarele luni in spital, sau mai rau. Normal ca riscul e mult mai mare decat in masina, dar nu ascunde cineva asta. Si nu, nu TOATE accidentele sunt mortale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate