Kosmin Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Ieri am fost prin zona ... transfagarasan ... valea oltului zona de la brezoi voineasa aproape ok .. dar spre obarsia e dezastru daca vreti ceva ok alegeti valcea tg jiu prin horezu e de vis si e ok are de toate apoi pe valea jiului ... oricum ajugeti destul de dupa amiaza asa ca e deschis petrosani hateg si cam atat a doua zi ... restul dar e foarte mult si destul de greu ... serbia e diversa nu vreti o problema cu politia care face legea dupa bunul plac multi km pentru doar 2 zile am facut traseul de multe ori si nu e foarte la indemana 50 de moto ... imposibil aproape dar daca aveti nevoie de ajutor ... let me know Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Septembrie 2012 - parca a fost ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neeo Postat Septembrie 6, 2016 Share Postat Septembrie 6, 2016 Salutare! Suntem vreo 3 sau 4 care aveam in plan transalpina pe wknd. Poate ne bagam cu voi si facem duminica transalpina cu totii... Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Septembrie 6, 2016 Share Postat Septembrie 6, 2016 serbia e diversa nu vreti o problema cu politia care face legea dupa bunul plac Poliția nu oprește bikeri aici. Nici în Bosnia, nici în Muntenegru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 6, 2016 Share Postat Septembrie 6, 2016 Salutare! Suntem vreo 3 sau 4 care aveam in plan transalpina pe wknd. Poate ne bagam cu voi si facem duminica transalpina cu totii... Ce ziceti? Eu as fi pentru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 6, 2016 Autor Share Postat Septembrie 6, 2016 Septembrie 2012 - parca a fost ieri Cred ca si acum mai am lista cu toate numerele de inmatriculare + motor + numar telefon )) Salutare! Suntem vreo 3 sau 4 care aveam in plan transalpina pe wknd. Poate ne bagam cu voi si facem duminica transalpina cu totii... Ce ziceti? Singura parte din TA pe care e traseul, e Obarsia Lotrului. Daca vroiam TA, facem traseul cu TA inclusa, nu inteleg de ce veniti cu sugestii din alt film. La fel, daca vroiam Anina - Iablanita & shit, faceam traseul asa. Drumurile astea sunt facute de mine si sunt sigura ca si de multi useri de prea multe ori, incat unii ne-am saturat de ele E pacat sa nu mai iesi in afara "drumului" si sa nu vezi ce mai ai prin tara. Deci, pls, topic separat pentru alt traseu. Poliția nu oprește bikeri aici. Nici în Bosnia, nici în Muntenegru. Mai opreste sa te intrebe de unde esti si sa-ti ureze zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 V-as insoti pe bucata Valcea - Pitești - București daca a mai ramas valabila partea aia de traseu. Asta in functie de ora la care treceti prin VL. Si, bineinteles, daca se accepta genul asta de latecomer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate