suzukigsx550es Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 Mioritei cu Bancii » Post actualizat in 10 Sep 2016 09:20 BC 98 CEZ » Post actualizat in 10 Sep 2016 09:24 Poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikel1992 Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 Nu cunoast dar ce sa zic am iesit cu mobra azi si pe sosea numai motociclisti dornici de viteza si de exchibitionism sa u bagat printre masini la limita accidentuli au atins oglinzi era sa fi calcat unul pe picior de masina pt ca sa nagat intre 2 masini foart apropiate,si ne mai intrebam de se ontpla ce se intimpa.mai bine ca mosi si un pic mai sigur Ne este foarte greu sa iti intelegem limba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergal25 Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 Nu cunoast dar ce sa zic am iesit cu mobra azi si pe sosea numai motociclisti dornici de viteza si de exchibitionism sa u bagat printre masini la limita accidentuli au atins oglinzi era sa fi calcat unul pe picior de masina pt ca sa nagat intre 2 masini foart apropiate,si ne mai intrebam de se ontpla ce se intimpa.mai bine ca mosi si un pic mai sigur Esti analfabet sau..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 O fi chopperist, voi cu vitezane, e de înțeles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Aloo. Nu chopperist. Eu merg pe;fie de etnie maghisr, fie 4 clase. Mai are niste posturi in care lumea se intreaba...what the fuck@!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Bine, scuze, retrag supoziția ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate