orestte Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 weekendu ce vine daca e vremea buna 23-25 sept(poate si luni) intentionez sa fac itinerariul iasi-kiev(cazare)-cernobal(vizita la orasul pripyat) de precizat ca este nevoie de pasaport iar costul vizitarii cernobal este undeva la 80dolari(cine doreste) cazare 2 zile aprox 300lei la hotel cu parcare pazita camera dubla sau mai ieftin single daca sunt doritori ma pot contacta pana acum suntem 3 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 20, 2016 Autor Share Postat Septembrie 20, 2016 nu-i problema ne descurcam noi cu ele )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Orestte: am rugamintea ca dupa ce te întorci sa faci referire la starea drumului spre Kiev. Intentionez sa fac o calatorie in acest frumos oras al Ukrainei !!! Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 20, 2016 Autor Share Postat Septembrie 20, 2016 Orestte: am rugamintea ca dupa ce te întorci sa faci referire la starea drumului spre Kiev. Intentionez sa fac o calatorie in acest frumos oras al Ukrainei !!! Multumesc anticipat. cu siguranta povestea am sa o pun aici pe paginea mea: https://www.facebook.com/Sprintmotors/ tot acolo poti gasi informatii despre iasi tiraspol odesa din ce am mers eu pana acum, ucraina are cele mai proaste drumuri dar o sa vad si in nord cum sta treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KarolyTM Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 Salut! Nu cunosc traseul pe care vrei sa-l faci.Ca info,ruta Uman-Odessa (E 95) este in regim de autostrada ( 2 benzi pe sens).Calitatea drumului bun,cu unele petice puse aiurea,tractoare,deci de cascat totusi ochii.Tinand cont ca de la Uman spre Kiev e acelasi E95 s-ar putea sa fie drumul la fel de bun.Mergand spre nord ,sa ti cont de temperatura.Succes! » Post actualizat in 21 Sep 2016 04:22Am uitat poate 1 lucru esential.Pe acel drum E95,se intra din dreapta ca pe orice alt drum national.Iar din când in când in gardul despartitor ,sant brese pentru a facilita masinilor sa intoarca sau sa traverseze peste cealalta partea a soselei,pentru a ajunge la vreun sat sau teren agricol.Manevra care se face direct de pe banda a 2-a .Deci mare atentie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 21, 2016 Autor Share Postat Septembrie 21, 2016 Salut! Nu cunosc traseul pe care vrei sa-l faci.Ca info,ruta Uman-Odessa (E 95) este in regim de autostrada ( 2 benzi pe sens).Calitatea drumului bun,cu unele petice puse aiurea,tractoare,deci de cascat totusi ochii.Tinand cont ca de la Uman spre Kiev e acelasi E95 s-ar putea sa fie drumul la fel de bun.Mergand spre nord ,sa ti cont de temperatura.Succes! » Post actualizat in 21 Sep 2016 04:22 Am uitat poate 1 lucru esential.Pe acel drum E95,se intra din dreapta ca pe orice alt drum national.Iar din când in când in gardul despartitor ,sant brese pentru a facilita masinilor sa intoarca sau sa traverseze peste cealalta partea a soselei,pentru a ajunge la vreun sat sau teren agricol.Manevra care se face direct de pe banda a 2-a .Deci mare atentie! multam de info am vazut cum se circula la ei dinspre odesa spre ismail q7 mergea paralel cu mine pe banda de pamnat cu 120km/h apoi intra brusc pe asfalt fara sa se asigure. aceeasi manevra au facut-o mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyU Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 )) made my day Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 29, 2016 Autor Share Postat Septembrie 29, 2016 https://www.facebook.com/159634274064428/photos/?tab=album&album_id=1395841597110350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate