Jump to content

KarolyTM

Membru
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KarolyTM

 1. Cica viitorul mobrismului este electric.))))
 2. Ai fiert apa? Daca se inroseste (mult fier) e buna doar la udat.Pentru gatit si spalat rufe ,nu.
 3. Sa nu fie cumva greseala de interpretare pentru cine a intocmit,completat hartiile. Inainte ,la moto daca era fara atas se scria solo in talon,acte iar ca locuri erau trecute 2 .Deci.....succes!
 4. Ehei,de atunci se tot fac imbunatatiri.Carburatoare Keihin,supape de WV,pistoane de la Ford,combustibil pe baza de motorina B7,etc..Sa tot citesti topicuri dedicate.))) Amu,astea is din alea de condus pe la 70-80 km/h ,pana se termina zeama din rezervor.)))
 5. Si la min. 4:55, sa ajuns la Col de Soulor ( 1474 m ).Pe trasee, probleme cu biciclistii ? )))
 6. Salut! Colegule @ shpixy,eu zic ca se poate face ca in alte parti, se duce < bijuteria> pe platforma pana la gard.Apoi se impinge pana la locul potrivit si se acopera cu prelata.Dehhh,e scumpa vopsitul si cromatul. Cred ca la o adica e de ajuns sa duci doar atasul.
 7. Salut! Ca idee,vezi ce scrie pe carburator.Iti faci macar 1 idee despre fabricant,tara de origine.Restul arheologie.....mecanica.Bafta!
 8. Salut! Eu asa am retinut: producatorul mobrei ( MZ-socialist) , a calculat si a testat tolerantzele intre cilindru,piston si segmentzi.Inclusiv materialele si dilatarile lor.De asemenea in cartea tehnica (manualul ),este prevazut 1 capitol care prevede pasii si maniera de a face 1 rodaj corect. Pe vremea aceia asta era <regula>. De exemplu : rodajul se face solo,cantitatea de ulei amestec recomandat in timpul rodajului,a nu se depasii viteza de X km/h pe o distantza de Y km,pauza de Z minute etc. Alte vremuri... )))
 9. Salut! Eventual ai putea pune pe lista si Suzuki XF 650.Are motorul identic de pe DR ,carburatie,shocul il folosesti doar cand e rece afara,sau cand nu e pornita de cateva saptamani,saua confortabila,2 pozitii reglaj inaltime sha,racire aer+ ulei cu radiator (fara radiator apa,ventilator,termostat etc.) , filtru aer din burete lavabil. 1 moto simplist tehnic,prezinta avantaj la intretinere,reparatie. Bafta!
 10. Colegule <frigider> ,te referi eventual la canalul din Corint? ))))
 11. Din punctul meu de vedere,pe drum noroios,cea mai mare problema care te pune pe <butuci> este aripa roata fatza prin forma,dimensiunea si distantza dintre anvelopa.Mai toate sunt gandite doar pentru drum uscat.Tot noroiul se aduna sub aripa ,blocând roata.Poti sa ai gume de care vrei si propulsie nucleara.)))
 12. Pai modelul R 1200 C ,era mai cromat. )))
 13. Ajutator ar fi marimea,eventual culoarea castii.La casti ,marimea chiar face....diferenta.))))
 14. Statul e bagat la ....taxa de sejur.)))) Ma insel?
 15. Mda, Sa nu uitam ,cu ceva vreme in urma motocicletele cu transmisia finala prin lant,aveau aparatoare.La inceput din tabla apoi burdufurile alea din cauciuc.Ca dehh,prosti erau aia,atunci.Alte vremuri,alte ...suspine.)))
 16. Eu zic, ca 1 mobrist < adevarat> ar cauta totusi tipul ala de moto cu cabina si avand duba in spate pentru marfa ,pe 3 roti.)))
 17. Salut! In orasul tau este in vigoare o hotarare locala privind subventia de X % pentru izolarea termica exterioara integrala a blocului? Daca DA,Asociatia ar putea face o cerere pentru lucrare ,suportand diferentza .Eu zic ca e mai rentabil pentru toti. Eventualii chiriasi nu sunt obligati sa suporte din buzunarul lor banii pentru izolatie.E datoria proprietarilor care inchiriaza (asa stiu). Orice propunere votata pro sau contra de locatari si care nu este contra legilor in vigoare, este aplicabila cu sau fara acordul Adm. sau a Presedintelui de bloc.Ei sunt cu raspunderi extrem de li
 18. Colegule,ca idee pentru intrerupatorul negru de 3A (prima poza).Ai putea oare sa elimini plasticul ( cu pila) din spate unde vin suruburile ,sa scoti suruburile si sa cositoresti direct firele?
 19. Tanti Moraly.din Olanda a fost ajutata de mai multe ori la ridicarea mobrei de trecatori,soferi.De exemplu la 2;23 (Turcia) ocolind drumul principal din cauza unui pom cazut.La ajutat 1 sofer turc care oprise deja si ia aratat drumul de ocolire.Iar in Argentina pe drum de pamant dupa ploaie a asteptat ca proasta pana a trecut unul cu camioneta.Omul a invitato la el acasa sa ia pranzul.Deci recomand vizionarea integrala a videoclipurilor.Asta daca vorbaria ei multa nu deranjeaza.)))
 20. Salut! Ca remarca la videoclipurile puse: tine cont si de conditia terenului (noroi) dupa sau in timpul ploii.Ca idee,talpa patrata pentru sprijin fa o la o dimensiune mai mare,prevazand si cateva ghiare care intra in pamant,noroi.Astea ar putea avea filet pentru demontare. In loc de Mongolia,Pamirul nu ti-ar surade?
 21. Colegule,in loc de aer, baga azot.Testeaza diferentza.Eventual poti lectura unele opinii despre asta intr-un forum anterior. Spor!
 22. Salut! Daca tot consideri ca cainele ales de copii, va ajunge in final in grija ta,poti lua cu tine si casca de moto.Care se aproprie ,da din coada si scoate limba il poti considera potential partener de drum pe moto. )))
 23. Probabil,colegul isi face griji ca chinezaria cu autocolantul bmw nu tine cat spera patronul. Sa ai succes!
 24. Salut! Eventual ai putea sa intrebi service-ul prin telefon daca ei nu pot ridica rulota? Cu manusi si masca din dotare. Succes!
×
×
 • Create New...