orestte Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 weekendu ce vine daca e vremea buna 23-25 sept(poate si luni) intentionez sa fac itinerariul iasi-kiev(cazare)-cernobal(vizita la orasul pripyat) de precizat ca este nevoie de pasaport iar costul vizitarii cernobal este undeva la 80dolari(cine doreste) cazare 2 zile aprox 300lei la hotel cu parcare pazita camera dubla sau mai ieftin single daca sunt doritori ma pot contacta pana acum suntem 3 motoare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinelu07 Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orestte Posted September 20, 2016 Author Share Posted September 20, 2016 nu-i problema ne descurcam noi cu ele )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHAI VARADERO Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Orestte: am rugamintea ca dupa ce te întorci sa faci referire la starea drumului spre Kiev. Intentionez sa fac o calatorie in acest frumos oras al Ukrainei !!! Multumesc anticipat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orestte Posted September 20, 2016 Author Share Posted September 20, 2016 Orestte: am rugamintea ca dupa ce te întorci sa faci referire la starea drumului spre Kiev. Intentionez sa fac o calatorie in acest frumos oras al Ukrainei !!! Multumesc anticipat. cu siguranta povestea am sa o pun aici pe paginea mea: https://www.facebook.com/Sprintmotors/ tot acolo poti gasi informatii despre iasi tiraspol odesa din ce am mers eu pana acum, ucraina are cele mai proaste drumuri dar o sa vad si in nord cum sta treaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarolyTM Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 Salut! Nu cunosc traseul pe care vrei sa-l faci.Ca info,ruta Uman-Odessa (E 95) este in regim de autostrada ( 2 benzi pe sens).Calitatea drumului bun,cu unele petice puse aiurea,tractoare,deci de cascat totusi ochii.Tinand cont ca de la Uman spre Kiev e acelasi E95 s-ar putea sa fie drumul la fel de bun.Mergand spre nord ,sa ti cont de temperatura.Succes! » Post actualizat in 21 Sep 2016 04:22Am uitat poate 1 lucru esential.Pe acel drum E95,se intra din dreapta ca pe orice alt drum national.Iar din când in când in gardul despartitor ,sant brese pentru a facilita masinilor sa intoarca sau sa traverseze peste cealalta partea a soselei,pentru a ajunge la vreun sat sau teren agricol.Manevra care se face direct de pe banda a 2-a .Deci mare atentie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orestte Posted September 21, 2016 Author Share Posted September 21, 2016 Salut! Nu cunosc traseul pe care vrei sa-l faci.Ca info,ruta Uman-Odessa (E 95) este in regim de autostrada ( 2 benzi pe sens).Calitatea drumului bun,cu unele petice puse aiurea,tractoare,deci de cascat totusi ochii.Tinand cont ca de la Uman spre Kiev e acelasi E95 s-ar putea sa fie drumul la fel de bun.Mergand spre nord ,sa ti cont de temperatura.Succes! » Post actualizat in 21 Sep 2016 04:22 Am uitat poate 1 lucru esential.Pe acel drum E95,se intra din dreapta ca pe orice alt drum national.Iar din când in când in gardul despartitor ,sant brese pentru a facilita masinilor sa intoarca sau sa traverseze peste cealalta partea a soselei,pentru a ajunge la vreun sat sau teren agricol.Manevra care se face direct de pe banda a 2-a .Deci mare atentie! multam de info am vazut cum se circula la ei dinspre odesa spre ismail q7 mergea paralel cu mine pe banda de pamnat cu 120km/h apoi intra brusc pe asfalt fara sa se asigure. aceeasi manevra au facut-o mai multi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alyU Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 )) made my day Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orestte Posted September 29, 2016 Author Share Posted September 29, 2016 https://www.facebook.com/159634274064428/photos/?tab=album&album_id=1395841597110350 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts