BMWs1000RR Postat Ianuarie 1, 2018 Share Postat Ianuarie 1, 2018 Mai faci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 1, 2018 Share Postat Ianuarie 1, 2018 Mai face. Intra si pe atvforum. Are topic si acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 Frumos. Dar daca structura nu ar fi facuta cu coturi sudate..... Daca chiar merge treaba, cea mai buna investitie ar fi intr-un utilaj de indoit teava; coturile alea turnate nu-s cea mai buna alegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Badboyalex Postat Iulie 27, 2019 Share Postat Iulie 27, 2019 Băieți, am și eu în cap o chestie... As vrea sa fac un engine swap de pe un kawasaki zx6r pe un atv yamaha blaster, și ma întrebam de costuri. Am și motorul, și atv-ul. Se pricepe cineva și îmi poate spune cât m-ar duce toată treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dănuț Ioan Postat Octombrie 13, 2019 Share Postat Octombrie 13, 2019 As vrea sa imi faci si mie un buggy lasă-mă nr sa te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul12 Postat Martie 10, 2020 Share Postat Martie 10, 2020 Cum pot sa iau contact cu tine ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy_Razvan Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 Ma puteti contacta pe email : ingrazvan@yahoo.com sau whatsup 0762612452 , nu am mai intrat pe forum ca nu stiu dece nu am mai putut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smeagle Postat Aprilie 26, 2020 Autor Share Postat Aprilie 26, 2020 scuzati intarzierea raspunsurilor , pe e-mail : ingrazvan@yahoo.com sau whatsup : 0762612452 , prezint ultima lucrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 ohohoo altceva. tare fain! ce motor are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 misto de tot! bravos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate