rs-dey Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Va salut Am o Kawasaki zx6r din 1998 cu mai multe probleme,cum ar fi : -cea mai importanta ,lantul de distributie slab,intinzatoru este la maxim -a inceput sa patineze si ambreajul -mai nou,mananca si ulei Si am gasit un motor de kawasaki zx6r 2002, Intrebarea mea este daca trebuie facute modificari la instalatia electrica? Stiu ca trebuie schimbat CDI,mi.l da si pe ala Astept idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Nu mai bine schimbi lantul de distributie/pastile supape !@ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Onda Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Tu crezi ca ii consuma ulei din cauza lantului si supapelor? Nasol daca da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Lantu nu are treaba. am zis ca ar merita sa verifice supapele daca nu a facut-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Va salut Am o Kawasaki zx6r din 1998 cu mai multe probleme,cum ar fi : -cea mai importanta ,lantul de distributie slab,intinzatoru este la maxim -a inceput sa patineze si ambreajul -mai nou,mananca si ulei Si am gasit un motor de kawasaki zx6r 2002, Intrebarea mea este daca trebuie facute modificari la instalatia electrica? Stiu ca trebuie schimbat CDI,mi.l da si pe ala Astept idei Daca tin minte bine, parca modelul '98-'99 avea si un senzor in plus la axele cu came, in partea stanga, care a disparut ulterior pe modelele 2000+; merita verificat oricum. Posibil sa difere si prinderile pe cadru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 Am motor de 02 si tot ce ai nevoie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Septembrie 24, 2016 Autor Share Postat Septembrie 24, 2016 Eu zic că nu se merită să ma apuc sa bag bani in motorul meu pt ca ma duce de doua ori mai mult,trebuie lant,patine,garnitura de chiulasa,ambreaj,plus ca mănâncă si ulei+manopera,asa mai bine iau motor complet La ce pret ai motorul.cu tot ce trebuie DMC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 Ai mesaj in privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 Va salut Am o Kawasaki zx6r din 1998 cu mai multe probleme,cum ar fi : -cea mai importanta ,lantul de distributie slab,intinzatoru este la maxim -a inceput sa patineze si ambreajul -mai nou,mananca si ulei Si am gasit un motor de kawasaki zx6r 2002, Intrebarea mea este daca trebuie facute modificari la instalatia electrica? Stiu ca trebuie schimbat CDI,mi.l da si pe ala Astept idei Salut! Am un motor de pe un ZX6R 1999 daca esti interesat. E in stare buna. Nu a fost folosit din 2012 fix de pe 1 septembrie din cauza unui accident urat. Motocicleta a fost dauna totala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 Eu zic că nu se merită să ma apuc sa bag bani in motorul meu pt ca ma duce de doua ori mai mult,trebuie lant,patine,garnitura de chiulasa,ambreaj,plus ca mănâncă si ulei+manopera,asa mai bine iau motor completLa ce pret ai motorul.cu tot ce trebuie DMC? +ghiduri si supape noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate