Pandy Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 Problema este exact ce se anunta in titlu. FZS600. Initial am descoperit chestia asta cand i-am facut o verificare inainte de prima utilizare. Am fost la service, au desfacut o piesa neagra de la maneta, cea care produce acel click la apasare franei si au "balacit-o" in sprayuri de curatat. Montat la loc, functionat. Seara cand sa plec de la munca, surpriza, iar nu merge. Am nimerit la un coleg de pe forum pentru a lua ceva, si povestind, ma ajuta si el cu un spray de contact. Nimic, de data asta nu a mers deloc. Dar peste 10 minute cand ajung acasa, vad ca merge. Next day. Azi a mers de dimineata, dupa-amiaza, dar cand am mai verificat-o pe seara, nu a mai mers. Ceva sugestii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 am avut aceeasi problema si s-a dovedit a fi electrica. insa buba era pe circuit cu tot cu frana spate. dupa ce s-au inlocuit diverse la butoiasul acela cu arc de la pedala s-a rezolvat. la picior se aprinde mereu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 Ala e un simplu switch pe baza a 2 tablite si un arculet. Da-l jos de pe maneta (1 sau 2 surubele), desfa-l (are niste picioruse din plastic) si curata ce e pe acolo. Asta daca esti sigur ca de acolo-i problema. Daca scoti papucii din el si ii pui in contact, ce zice becul de frana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 e 5 sau 10 lei un contact ca ala il schimbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 Nu e 10 lei contactul ala, e ceva mai scump, in functie de marca/model sare si de 50 lei... daca frana spate aprinde becul fara probleme, buba cel mai probabil e la contactul de la maneta, 2 lamele ordinare. Desfacute, curatate (un strop de detartrant face minuni pe lamelele alea, clatit bine dupa), tras putin de ele sa calce bine una pe alta si date cu vaselina dielectrica. Doar dat cu spray in cutiuta nu ajuta prea mult, stiu din proprie experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Septembrie 27, 2016 Autor Share Postat Septembrie 27, 2016 Sugestiile luate la rand. Spatele functioneaza permanent, nu are vreo idee de a merge altfel. Fata, curatat. Nimic. Fata, scosi acei papucei, pusi in contact, a ars siguranta de 20A care era pentru semnal si computer. Mergem mai departe, schimbam siguranta. Verificat si tras de cabluri, exista un punct in care se aprinde. Cablul trebuie sa faca un cot pentru a avea contact permanent. Undeva pe cablu trebuie sa fie distractia. Maine pe lumina voi dezvolta subiectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 Deci nu este întrerupătorul. Păcat, la piese electronice pe str. Maica Domnului sunt toate modelele, foarte ieftine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 Deci nu este întrerupătorul. Păcat, la piese electronice pe str. Maica Domnului sunt toate modelele, foarte ieftine. Unde, la care magazin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Septembrie 28, 2016 Autor Share Postat Septembrie 28, 2016 Am fost iar la service. Am desfacut acel, senzor sa ii zicem, de la el era problema. Desi parea de la cabluri, cand trageam de cablu se trageau acele lamele si functiona. Rezolvarea, schimbarea senzorului, 10 lei si aia a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 (editat) Unde, la care magazin? Sunt mai multe, nr.12, 18, noroc că-s cam lipite. Editat Septembrie 28, 2016 de Penetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Ce sa caut, de ce sa intreb? Ca nu stiu ce denumire au la ei... O sa incerc zilele astea sa dau o fuga, sa vad ce gasesc pt vaca, mai ales. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Geo, fa-i o poza si caut eu, aveam vreo 2 candva: unul parca de honda si unul de scuter... daca nu cumva au ajuns la gunoi ultima oara cand am facut curat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Iei cu tine vinovatul, aşa e cel mai sigur. Microîntrerupător. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Imi era lene sa-l desfac, ca tre sa dau jos handguard, maneta, scos fire... lenea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Sunt multe modele, când îl dai afară vezi sa nu cadă un mic bolţ de plastic dintre întrerupător şi manetă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Nu cade nimic la asta, e dintr-o bucata... l-am mai scos sa incerc sa-l curat, dar e capsulat complet, ar trebui taiat si lipit la loc. Dar e bataie de cap prea mare pt un rahat din asta.. mai ales daca se gasesc ieftine. O sa-l scot si ma duc pe Maica Domnului sa vad ce gasesc. » Post actualizat in 05 Oct 2016 13:35Am fost acum pe Maica Domnului, nu au ce-mi trebuie mie... adica asta http://ebayapi.loc8apartltd.netdna-cdn.com/00/s/MTIwMFgxMjAw/z/iGUAAOSwZSFXJSGX/$_1.JPG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate